Вижте какво работят синовете на генерал Мутафчийски / СНИМКАГенерал Мутафчийски е горд баща на близнаци, родени през 1994 година.

Те са плод на любовта му със съпругата му Елена, която е известен психиатър. Нито един от двамата не е тръгнал по пътя на родителите си, а именно - медицината. Марк е завършил бакалавърска степен по икономика в престижния университет Есекс в Англия. След дипломата за бакалавър, Марк придобива такава за магистър по икономика от Майнхаймския университет в Германия. Веднага след това, през 2018 година, стартира ударно кариерата си като работи като икономист първо в Мюнхен, а после във Франкфурт.

От октомври тази година е в България и е част от екипа на чуждестранната компания Brightive, чиято централа се намира в София. Фирмата се занимава с консултации и анализи в сферата на бизнес управлението.  Неговият близнак Александър пък е правист по образование. Бакалвърската си степен завършва в университета Нюкасъл в Англия.

След което взема още две магистратури. Първо специализира в Швеция, а после в Амстердам. Животът в Холандия му допада и той избира да остане да работи там. Назначен е за преподавател в униерситета си, пише Ретро. Александър и Марк (двамата най-вдясно)Източник: hotarena

Следваща статия:
Цвети на Криско разкри пикантни детайли за Петър от "Фермата" от общото им минало:

Коментари

Видео на деня

горе