Рокада в "Маскираният певец", Халваджиян прави удар с панелистка / СНИМКИСлед като направи коренна рокада на водещите в новия сезон на "Маскираният певец", Маги Халваджиян продължи и с детективският панел в предаването.

Съставът му е вече ясен и включва Алекс Раева, Азис и Владо Пенев, а в третия сезон на най-мистериозното риалити се присъединява и обичаната българска актриса Марта Вачкова.

Четиримата панелисти и този сезон ще имат тежката и забавна задача да опитат да разгадаят уликите, да познаят движенията и гласовете на маските и да дават своите предположения кой се крие в мистичните костюми. Тази събота в 20:00 по NOVA те ще се запознаят с новите герои, ще чуят първите им изпълнения и ще изкажат своите съмнения за 14-тте скрити звезди.

„За мен е истинска радост и чест да стана част от Панела на „Маскираният певец“. Това е най-позитивното и семейно предаване, а също така любимо на най-малките зрители, което е прекрасно.

Задачата ще е много забавна и сложна, защото тук всички звезди, скрити под маските, ще дадат най-доброто от себе си, за да ни заблудят възможно най-дълго“, споделя най-новият член на Панела - Марта Вачкова. В миналия сезон тя бе гост-панелист в едно от предаванията и се справи изключително добре, а зрителите сами поискаха да стане редови панелисИзточник: Марица

Следваща статия:
Хекимян потрива доволно ръце, извади голям късмет в bTV / СНИМКИ

Коментари

Видео на деня

горе