Биросипед броди край Гребната



Невиждано МПС броди из Гребната база. Движи се с максимум 6 километра в час, с много музика и светлина, а бирата се лее на корем. “Биросипедът” на Каменица е нещо средно между рикша, велосипед за осем души и мобилен бар. Целта на иновативната хрумка на пловдивската пивоварна е да представи пред публика новият етикет на марката. Тайната му е, че той е термочувствителен и заради това е най-точният и безпогрешен индикатор кога бирата е изстудена оптимално. Когато Каменица достигне идеалната температура за консумация, етикетът се оцветява в синьо и се появява надпис COLD EDGE. Сега вече става ясно още отдалеч, само с един поглед към подредените на хладилния рафт бутилки, кога бирата е перфектно охладена, коментира Христо Вълков, бранд мениджър в “Каменица” АД.

Мобилният бар има осем места, оборудвани с велосипедни педали, за биромани, които искат да съчетаят полезното с приятното и докато отпиват от любимото си питие, да поспортуват. Отделно от това има три места за тези, които не са в настроение за физически упражнения и искат само да пътуват в чудатото МПС.

Мобилната атракция се управлява от професионален шофьор и вчера за първи път бе представена на Гребната база в Пловдив. Това е и първата спирка от националното турне на пивоварната, като е планирано биросипедът да мине през Хасково, Стара Загора, Плевен, Трявна, София, Видин, Русе и други градове. Финалът ще е отново в Пловдив в дните между 24 и 26 април.



Източник: Марица





Коментари

горе