Виктория от "Ергенът" разкри истината за богатия мъж, който преобърна живота ѝРускинята Виктория Капитонова многократно скандализира зрителите на "Ергенът" с разказите за богати гаджета, които ѝ подарявали скъпи часовници, телефони, маркови чанти и дрехи, дори лек автомобил. 

Наскоро тя разкри кой мъж преобърнал живота й и след него е започнала да гледа на парите по друг начин. И защо е спряла да си плаща сметките в ресторантите и по време на почивки. 

В публикация в Инстаграм профила си тя призна, че преди време е била фен на финансовия паритет и без да се замисля е плащала своята консумация в заведенията.

"Но всичко това се промени, когато срещнах един мъж. Той никога не ми разрешаваше да плащам за себе си и дори ми беше неудобно да му предложа, защото очевидно се виждаше как на него му е приятно да се грижи за мен", споделя Виктория. И именно този мъж преобърнал напълно представите ѝ за това какъв трябва да е етикетът в ресторанта. 

Самата Капитонова признава, че голяма част от убежденията ѝ по тази тема идва и от руската школа във възпитанието ѝ, тъй като в Европа например няма нищо странно в това жената да плаща.

"Независима жена звучи красиво. Такива жени казват, че не искат да бъдат задължени и разходите не са проблем за тях, така че те плащат половината си за вечеря, за пътувания до морето и за билети за театър. И всичко би било добре, но по някакъв начин не работи при руските момичета да плащат на срещи и да се чувстват добре", разкрива тя. С тези думи Виктория заяви на всички ухажори, че трябва да са с дебел портфейл, за да им обърне внимание.Източник: Марица

Следваща статия:
Помните ли тази поп фолк певица? Цъфна като минзухар на Халкидики / СНИМКИ

Коментари

Видео на деня

горе