Сашо Кадиев пак изчезнаВъпреки че са минали едва 18 дни от новата 2023 г. водещият на предаването "Преди обед“ Александър Кадиев се разболя за втори път.

"Ще го караме без Сашо, защото очевидно грипът не го е подминал и него. Пожелаваме му бързо да се оправи. Много болни има навсякъде в последните седмици, не знам какви са вашите наблюдения, но моите категорично са такива“, каза в началото днес колежката му от екрана Деси Стоянова.

"Това, което знам като информация за този неприятен грип е, че много бързо се стоварва и е с тежки последствия. Имам приятели, колеги, които имаха някакви ангажименти, но отпаднаха заради боледуване“, каза гост-коментаторът Тончо Токмакчиев.

Припомняме, че Кадиев не бе на екран и в първите дни на 2023 г., когато отново бе болен. Тогава той май се зарази от Деси Стоянова, която пък отсъства от ефира в последните дни на 2022 г.

Любопитното е, че вчерашното предаване "Преди обед“ отново започна без Кадиев, но няколко минути по-късно той се появи и се оправда, че е ходил да търси подарък на Тончо Токмакчиев за имения му ден. Самият Токмакчиев разказа днес, че празникът му е минал тихо и спокойно и не е като някои доста сериозни в предишни години, когато е ставал голям купон. "Не мисля, че е възпитано да разказвам за тях“, каза с усмивка бившият член на предаването "Каналето“.

Тази седмица Точно е гост-коментатор на предаването заедно с журналистката Поли Гергушева, която бе водеща на предаването COOLt, а сега е лице на късните новини на БТВ.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Ники Илиев е българският Хенри Фонда, но няма да играе повече в мой филм / СНИМКИ

Коментари

Видео на деня

горе