Помните ли Лин от "Алф"? Вижте от какво се разболя след сериала и с какво се занимава днес / СНИМКИ



"Алф" е един от любимите сериали на няколко поколения. Сериалът е много популярен и в България. Едва ли има човек над 30 години, който да не е гледал поне един епизод на продукцията и да не знае всичките герои.





Андреа Елсън е родена на 6 март, 1969 година в Ню Йорк. Най-известната ѝ роля е на Лин Танер от сериала "Алф". Тя участва във всичките 82 епизода между 1986 и 1990 година.





Подобно на всички герои в ситкома, създаден като пародия на култовата лента на Стивън Спилбърг - "Извънземното", 17-годишното момиче с брекети и непокорна коса успя да спечели симпатиите на широката аудитория. Но снимачният процес е изключително изтощителен за нея, а в стремежа си да запази слабата си фигура в края на пубертета, тя развива булимия.





След края на "Алф" тя получава епизодични роли в множество продукции на малкия екран, включително и в "Женени с деца", "Луд съм по теб" и "Стъпка по стъпка", но през 1997 г. тя просто изчезва... Истината е, че един ден решава да загърби кариерата си и никога повече да не поглежда назад. Колкото и нереално да звучи, предвид съпътстващите я успехи и популярност, Андреа действително го прави.





През 1993 г. Елсън се омъжва за телевизионния продуцент Скот Хопър. Двамата имат дъщеря Клер. От 2008 г. насам е инструктор по йога.


Четете още:

🔴 Снимка на българско олио във Франция раздели хората на две

🔴 Богдана Карадочева продължава сериозна битка в съда / СНИМКИ

🔴 Майката на три деца Ромина Тасевска предупреди всички родители да не правят като нея





Източник: Актуално





Коментари

горе