Вижте фитнес кралицата на света Анита след третото раждане / СНИМКИ



Фитнес кралицата на света Анита Маркова се завърна във фитнес залата само два месеца и половина след раждането на третото си дете.

"Страстта си е страст - точка!





След всяко изпитание като бременности и раждания тялото благодарно се отплаща! Благодаря на Вселената и възможностите, на силата в мен! За дългогодишния труд, начин на хранене, усилия, дисциплина, постоянство, воля... Всичко е възможно! Три бременности, ТРИ раждания и формата отново лека полека с минимални усилия, без препиране, без изтезания, се връща", написа красавицата в социалните мрежи.





Анита има три деца и е в топформа, видимо от снимката

Анита има три деца и е в топформа, видимо от снимката





Един от основните страхове на младите момичета да не раждат или да го правят на по-късен етап, е развалянето на формата, споделя Маркова. И добавя: "Момичета, формата е материя, която е толкова лесно манипулируема и с правилните действия лесно ще поправите!





Аз съм живото доказателство за това. Безвремието е огромно в моето ежедневие. Препускам през всички работни ангажименти, деца, битовизми, ангажирам мама, мъж и тн и тн, НО никога не губя фокуса в главата си. Намирам време, приоретизирам желания, емоции. Знам, че трябва да полагаме усилия за всяко нещо в живота си. Бъдете смели и отговорни!"

Анита отправя и важно послание към младите момичета.





"Правете деца и осмисляйте живота си. Суетата боли повече от раждането, защото то се изживява за миг, а тя всеки ден. Ден след ден..."


Четете още:

🔴 Изгонената Мони Зенгиннер: Не харесвам Евгени, участвах в "Ергенът" за слава / SNIMKI

🔴 Рязко падане на цените?

🔴 Не искам да уточнявам повече, защото ще го злепоставя





Източник: bgdnes





Коментари

горе