Венета Кръстева се бори за Miss Tourism в Малайзия



Топмоделът Венета Кръстева, която омая самия Доналд Тръмп в Москва, ще представи страната ни на още един престижен в световен мащаб конкурс.

Само преди броени дни тя замина за Малайзия, където на 31 декември ще се проведе финалът на Miss Tourism International 2014. Голямото събитие навръх Нова година е в Куала Лумпур, като бляскавата церемония ще се случи в петзвездния Marriott hotel.

Модните скаути на Miss Tourism International отправили поканата си към Венета седмици преди самия финал. "Първоначално мислех да откажа, тъй като вече съм била част от друг престижен конкурс - Miss Universe 2013, но си казах, че това е един страхотен повод да се запозная с нови хора, да разгледам една нова дестинация и да се забавлявам", разказа родната красавица. На конкурса ще участват 65 хубавици от цял свят.

"Много момичета сме. С представителките на Канада, Полша, Бразилия и Венецуела си паснахме най-много", обясни още Кръстева. Тя е оптимист, но като цяло й прави впечатление, че и този конкурс, както повечето, има своята политика. "Наблягат на техните лица от конкурса, като например "Мис Малайзия", съседните на тях държави или по-големите европейски. Затова се забавлявам и гледам на това пътуване като на почивка", допълни блондинката.

Моделът Венета Кръстева участва през 2013 година на престижния конкурс Miss Universe, чиито права държи Доналд Тръмп. Тя представи страната ни достойно на събитието, провело се в Москва. Там се запозна и с вокалиста на Aerosmith, който беше в журито. Именно Стивън Тайлър потърси нашето момиче за среща, която се състоя непосредствено преди концерта му в София през месец май тази година.



Източник: Новинар





Коментари

горе