Българка бори рака с чесън и билки



Родният гений се прояви и в лечението на една от най-страшните болести на съвременната епоха – рака. Българка патентова уникален лек срещу коварното заболяване, а продуктът вече е преминал успешно тестове върху пациенти в Националната онкологична болница в столицата. Той вече се произвежда във фабрика в град Радомир.

Изследванията показват, че след употребата му при пациентите се наблюдава намаляване на раковите клетки в организма, както и отстраняване на негативния ефект от химио и лъчетерапията, съобщи БНТ.

Продуктът на изобретателката Наташа Вълкова няма нищо общо с вредните противоракови медикаменти, тъй като е изцяло натурален. Основната му съставка е спиртен извлек от суров чесън. Към него са добавени билките маточина, джоджен, босилек, мащерка и живовляк.

Естрактът не преминава през химична или термична обработка, така че се запазват всички полезни съставки на продуктите. Изследванията показват, че сиропът от чесън помага в борбата с рака, като повишава количеството на лимфоцитите – естествените клетки-убийци на онкологичните заболявания.

Вълкова открила вълшебния илач, когато през 2002 г. й поставили страшната диагноза саркома на мускулите. Медиците не й давали повече от 2 години живот, но въпреки това й назначали химио и лъчетерапия. Лечението направо изцеждало силите й и тя не можела да става от леглото.

"Аз изпаднах в шок, определено не ми се умираше, започнах да чета денонощно, да търся някакви алтернативни начини и така случайно попаднах на редица научни изследвания, че суровият чесън успешно лекува много видове рак”, разказа Вълкова.

Тя е доктор на науките и години наред е изучавала микробиология, така че решила да пробва. След десетки опити създала вълшебния еликсир, а резултатите от лечението не закъснели.

Под влиянието на сока от чесън, метастазите в организма й спрели да се размножават. А през следващите 2 години разсейките на рака изчезнали напълно, което било доказано и от медицинските й изследвания.



Източник: Новинар





Коментари

горе