Крисия обича Хасан и Ибрахим



"Крисия подкрепя Хасан и Ибрахим и им пожела успех на концерта в САЩ, където са заедно с баща им."

Така таткото на талантливата певица - Марин Тодоров, опроверга спекулациите, че тримата са във вражда, а двете семейства се били изпокарали за пари.

Виртуозните пианисти са на турне в Съединените щати, където им предстои концерт в легендарната зала "Карнеги хол". Наскоро те получиха покана за участие в престижен концерт в Ню Йорк. Заради липса на пари събитието бе на крачка да отпадне, алармира пред вестника бащата - Дениз Игнатов.

След намеса на "България Днес" премиерът Бойко Борисов и финансовият министър Владислав Горанов заделиха 20 000 долара от парите за допълнително материално стимулиране и ги дадоха на Хасан и Ибрахим.

"След публикацията във вашия вестник с мен се свърза депутатът от ГЕРБ Любомир Христов, който е избран от Шумен. Той ми каза, че премиерът ме очаква за среща заедно с децата. Отидох при него с Хасан и Ибрахим и двете ми близначки. Бойко Борисов веднага прие присърце апела ни", разказа Игнатов, който вече е с Хасан и Ибрахим в САЩ. Там даровитите пианисти ще свирят в легендарната зала "Карнеги хол".
Преди пианистите в легендарния концертен комплекс пя и малката Тереза от "Шоуто на Слави".

Само преди седмица Крисия и Хасан и Ибрахим, заедно с вокалния педагог на момиченцето - Свилена Дечева, получиха и голямата награда "Достойните българи".
Същевременно Крисия е в стрес от клеветите по неин адрес и по този на татко й, обяви пред вестника Марин Тодоров. Той бе категоричен, че отдавна е издължил кредита си от 2,5 млн. лева. Пълна глупост е, че Крисия пее по кръчмите, за да помага с изплащането на задължения, и че била заработила над 300 000 лв., обяви още родителят.



Източник: Днес.БГ





Коментари

горе