Абитуриенти осъмнаха под Альоша



Пловдив е в магията на абитуриентските балове. Марица.бг вече ви показа най-впечатлаващите изпълнения на пловдивските зрелостници. 

От Математическата дойдоха на бала придружени от армия рицари. Тъпани и кларнет дадоха старта на тазгодишния абитуриентски бал на пловдивската Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Арх. Камен Петков” в събота вечерта. Музикантите съпровождаха млада дама, която бе сред най-нетърпеливите да влязат в Новотела и да започнат партито.

Оркестър „Карандила” изпрати завчера Мария от „Паисий Хилендарски” с песни от репертоара на Слави Трифонов. Марчето изви кръшна снага на фона на гюбеците и цялата тумба от изпращачи. Тя бе докарана с бяло „Порше Панамера”.

Други зрелостници дойдоха със свита от рокери. Както Марица.бг вече писа, изпаднал в еуфория абитуриент шашна изпращачите пред Новотела, като дойде с огромен джип, а мощните му виковете от 1 до 12 можеха да се чуят до другия край на Пловдив. Любопитното бе, че той си беше събул официалните чепици и надаваше вой по чорапи.

Сега ви предоставяме и живи кадри от баловете, заснети от въздуха. Снимките и видеото бяха предоставени на Марица.бг от екипа на SkyviewU България



Източник: Марица





Коментари

горе