Кое е най-важното в живота ви? За Лъвът – лукса, за Рака – чувствата



Замисляли ли сте се наистина над живота? Според хороскопа, това е най-важното!

Овен – Искат да бъдат това, което са, мразят прикриването

Овена цени индивидуалността, независимостта и необходимостта да бъде това, което е. Шефът, партньорът му или който и да било друг, не бива да му казват какво да прави и как да се държи в дадена ситуация. Те са недоволни, ако са принудени да се поберат в някакви норми. Искат хората да ги възприемат такива каквито са и не приемат компромиси. Тяхното мото е: Да бъде!

Телец – Най-важното за тях е да запазят това, което им принадлежи

Телците работят усилено всяка работа, която започнат. Когато постигнат нещо, не го делят с никого. Практични се, затова са отлични работници. Не са алчни, но се борят за своето право, правото на колегите си, но когато придобият нещо материално смятат, че имат пълни права над него. Никога не се отказват от своите неща … дори заради любов. Тяхното мото е: Да има!

Близнаци – Важното за тях е свободата на мислене

Техният брилянтен ум е паспорт към света. В мислите си може да заминат където пожелаят. Идеите им са вълшебни. Ако някой каже, че твърде много мислят и че трябва да бъдат практични, смъртно ще се обидят. Тяхното мото е: Да се мисли!

Рак – Чувствата са най-важни

Раците са забавни и игриви отвън, но нежни отвътре. Най-много искат да се насладят на чувствата си. Тяхното мото е: Да се чувства!

Лъв – Най-важното е да се покажат в истинска светлина

Лъвовете са най-красивите, най-храбрите и силни същества на земята. Но трябва да имат възможност да го покажат и на другите. Важно е никой да не ги лишава от техния лукс. Винаги трябва да бъдат в центъра на вниманието. Тяхното мото е: Да се желае!

Дева – Най-важното за тях е да могат да вземат решения

Девите са анализатори. Способни са да забележат най-дребните детайли, така че е много важно за тях, да им се предостави правото да вземат окончателното решение. Борят се за свободата на мислене, но най-важното е да се съберат много доводи, по възможност от различни източници. Тяхното мото е: Да се анализира!

Везни – Най-важното за тях е да задоволят другите, но и себе си

Баланса в идеите за Везните е идеалното състояние. За тях е задължително те да решат кое е най-добре. Но никога не прекаляват. Колкото се борят за себе си, толкова се борят и за другите. Всяко поле от живота е важно: работата, кариерата, семейството … Тяхното мото е: Да се постигне баланс!

Скорпион – Най-важното за тях е да получат това, което искат и когато го поискат

Скорпионите са най-издржливият знак в хороскопа. Те знаят какво искат и могат да понесат много неща, за да го получат. Мислят, че напълно заслужават това и ако не го получат не могат да бъдат щастливи. Тяхното мото е: Да се заслужи!

Стрелец – Най-важното е да проучат и да видят цялата картина

Стрелците обикновено са спонтанни и правят това, което искат. За тях е много важно да се забавляват. Не искат сериозни теми, така че във всяка ситуация внасят хумор. Тяхното мото е: Да се види!

Козирог – Най-важното за тях е от лимонът да направи лимонада

Те имат власт да се възползват и да намерят причина за всичко около тях. Не винаги им е лесно, но не се предават. Тяхното мото е: Да се определи!

Водолей – Най-важна им е свободата, за всичко!

Те са оригинални и прагматични. Често знаят да шокират, но и да научат, обяснат и разберат. Борят се за всички видове свобода и никого не осъждат. Тяхното мото е: Да се знае!

Риби – За тях най-важното е следването на мечтите

Рибите ценят свободата на мисълта и словото. Мечтатели са и следват това, в което вярват. Да им отнемете вярата, е същото като да оставите риба на сухо. Рибите искат да вярват, че всички са от една и съща вяра. Тяхното мото е: Да се вярва!



Източник: ivestnik





Коментари

горе