Чай от джинджифил за тонус, пречистване и тънка талия



Опитайте





За повечето хора пиенето на чай е нещо като ритуал. Други асоциират чая единствено с настинка и се съгласяват да го пият само когато са болни. Трябваше да минат години, за да осъзнаем ползата от тази чудодейна напитка, която можем да пием по всяко време и през всеки сезон.

Всяка зима по това време лекарите започват да ни заливат с информация за простудните заболявания и вирусни инфекции, но вместо да ги чакаме, да си направим профилактика с ЧАЙ ОТ ДЖИНДЖИФИЛ.

Здравословната напитка има приятен вкус и аромат и може да ви освежи също толкова, колкото и чаша кафе.

Джинджифилът погрешно се смята за подправка, която може да се употребява само в ястия.Той е едно от най-ранните лекарства на човека, ценен заради своите лечебни свойства. Във вид на чай и отвара подобрява кръвообращението на мозъка и белите дробове. Джинджифилът е включен в списъка „13 билки на вещерския шкаф”, използван както за лек, така и за вълшебства. Сочен е за разпалващо страстите растение поради специфичния му екзотичен аромат, напомнящ на смесица от лимон и ванилия, а също е смятан и за добър приятел на стройната фигура.

Чайовете са разнообразни, ароматни и вкусни. Освен това всички са 100% натурални.

ДЖИНДЖИФИЛ С ЯБЪЛКА

Най-консумираният у нас плод – ябълката, стимулира стомашната функция, действа филтриращо на бъбреците и регулира обмяната на веществата. Неповторимата комбинация на ароматна ябълка с последващото живо и парливо усещате на джинджифила с лека нотка на канела докосват сетивата и доставят истинска чаена наслада.

ДЖИНДЖИФИЛ С МЕНТА

Характерният плътен ментов вкус се допълва по неповторим начин от сгряващата топлина на джинджифила. Подходящ е за употреба по всяко време на деня – сутрин ободрява, на обяд облекчава болките и се справя със спазмите в стомаха, а през нощта отпуска така, както не може нито един масажист.

ДЖИНДЖИФИЛ С БИЛКИ

Комбинацията от подбрани билки със завладяващ аромат и джинджифил е истинско съкровище. Антисептичните свойства на джинджифила са безценни в сезона на настинките. Ароматният корен успокоява, тонизира, укрепва имунната система и се справя с възпаленото гърло.

ДЖИНДЖИФИЛ С КАНЕЛА

Класически чай, съчетал в себе си енергията на джинджифила, обогатен с канела и ароматни портокалови кори, е напитка, с която се възстановявате след преболедуване, с удоволствие и вкусно.

ДЖИНДЖИФИЛ СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ

С тази напитка получавате неподправената енергия на зеления чай и джинджифила, обогатена с ароматна лимонова трева и лайм. С тази комбинация получавате 2 в 1. Чистият и богат вкус на зеления чай, допълнен със сгряващата топлина на джинджифила, помага за бързото изгаряне на калории и топене на мазнини.

 

ФИРМА „ТАРО КОМЕРС 2000” Е ДИСТРИБУТОР НА тази уникална линия чайове от джинджифил – 100% натурални, за регион Велико Търново. Собствената складова база на фирмата се намира в бивша база Булгарплод, ул. „Магистрална” 9.

Фирмата е със сменен режим на работа. Търговската зала може да посетите в удобно за вас време от 7.00 – 17.00 часа или да дадете своята заявка на тел. 062/600 561 или на GSM 0897 921 971 от 7.00 – 19.30 часа. И в двата случая ще получите информация за разнообразието, което се предлага.


Четете още:

🔴 Учител от Родопите предложен за орден "Св. Св. Кирил и Методий"

🔴 Болница Шейново отбелязва 80-годишнина

🔴 Черноморската риба и миди - по-чисти от останалите в Европа





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе