Лют червен пипер спира инфаркт за 60 секунди



Едно сензационно твърдение, че с една известна подправка, която се намира във всяка кухня, може да се предотврати смъртоносния инфаркт и то само за 60 секунди, нашумя през последните дни. Доказателствата в защита на тази теза наистина ще ви изумят. Тази изключително известна подправка е лютивият червен пипер, 
Учени доказали, че лютивият червен пипер е изключително полезен за дейността насърцето ни и за цялата ни кръвоносна система. Затова не бива да се пренебрегва неговото действие и във всеки дом трябва да има от тази подправка, особено ако имате член на фамилията, който е предразположен към сърдечни проблеми или пристъпи.
Според този лечители, ако човек получи сърдечен удар, то заболяването може да бъде спряно в рамките на една минута ако му се даде чаша топла вода, в която е сложена чаена лъжичка лютив червен пипер. 
В случай, че след претърпяният инфаркт болният не може да дойде в съзнание, изключително важно е да му сложите на езика няколко капки от екстракт от люти чушки. Ако в момента вие не разполагате с подобен екстракт, не се притеснявайте, можете да натъркате езика му с люта чушка.
Лютивият червен пипер само за броени секунди кара сърцето да възстанови постепенно своя нормален ход.


Четете още:

🔴 Баба Чана навъртя 90 и продължи напред

🔴 Значителен ръст на туристи по българските села

🔴 За Тодоровден в Момчиловци канят само в народни носии





Източник: Ретро





Коментари

горе