Нели от "Търси се" качила кила заради заболяване на щитовидната жлеза, но открила диета, с която отслабнала драстично



Водещата на "Търси се" Нели Хаджийска качила кила заради заболяване на щитовидната жлеза и тъпкане с кортикостероиди. След това обаче намерила точния режим, с който свалила килограми. 

Ето какво сподели водещата за диетата си във Фейсбук:

Преди близо 6 години ми откриха Хашимото.

Сложиха ме на кортикостероиди и хормони. Започнах да задържам вода, да подпухвам и да качвам килограми...и така за близо 2 години се сдобих с общо 6-7 качени кг.. След това забременях. Качих още 14 кг.

Две години след първата бременност отслабнах и достигнах идеалното си тегло от 52 кг. След близо година забременях отново. И пак качих, този път 17 килограма. Това са общо качени над 35 килограма за близо 4-5 години...Не лесно. И е битка. Три месеца след втората бременност бях свалила почти всичко без последните 3-4 кг, които всяка раждала жена знае, че са най-трудни за махане.

Правя редовно прочистване на организма. Оставам всеки месец за три или пет дни на сокове, поне 2 пъти в годината правя и дълъг период на суровоядство – поне 20 дни само на плодове, зеленчуци и ядки с 10 дневно захранване. Не ям месо. Избягвам тесто. Но въпреки това си имах своите натрупвания и кг, които не позволяваха да се почувствам наистина в моята си добра форма.

Нели открила салон, в който започнали да работят за стягане на кожата, разбиване на целулита и прибиране на обиколките в нужните зони. След почти 2 месеца тя споделя, че нещата и при нея си идват почти в желаната форма.

"С този пост не идеализирам слабото тяло и не издигам в култ перфектните мерки! Съвсем не! Била съм и по-пълна и съм се чувствала наистина в хармония със себе си. И познавам много красиви пълни жени! Казвам само единствено, че сега имам нужда да бъда на своите 52 кг и това ме кара да се чувствам лека, нежна и сияйна! Който има нужда, само който има нужда, повтарям, не бива да се отчайва. Възможно е и след едно и след две раждания жената да има момическа фигура. Нужна е само воля и цел...И нещата си идват на мястото!"


Четете още:

🔴 Говорете за вредата от магданоза!

🔴 Мощна диета с кисело мляко подлуди интернет! Сваляш 5 кила за седмица без глад

🔴 ЗЛОВЕЩИ ЗНАЦИ НА ТЯЛОТО! Ако видите това, незабавно посетете лекар! Рак на белия дроб!





Източник: За Жената





Коментари

горе