На какви градуси да държите климатикa, за да имате възможно най-ниска сметка за ток



146947486137728

Климатиците през деня работят с пълна пара и поради това е важно да се използват по начин, по който икономията на електроенергия ще бъде максимална.

Дали икономисвате ток като изключвате климатика, след като ви няма вкъщи или е по-добре да го оставите да работи на една и съща температура цял ден?

Неразумното използване на електроенергия води не само до повече разходи, но и предизвиква по-голямо изгаряне на въглища и други изкопаеми горива, което допринася за глобалните климатични промени. Поради това е важно да се знае по какъв начин е най-добре да се използва климатика, за да се пести електроенергия.

За максимална икономия на енергия, оставете климатика да работи на 26 или повече градуса по Целзий, пише zajenata.bg.

Може би ви се струва като ненужно изразходване на електроенергия, след като климатикът се включва и изключва непрестанно, но така ще спестите достатъчно количество пари, а климатикът по този начин ще работи по-доб


Четете още:

🔴 За пример! Няма да повярвате какво направи този кмет на град в Сливенско! При запълването на дупките по улиците, той...

🔴 Тоталният летен хит, по който полудяха всички жени. Ядете диня и затягате колана през ден с дупка навътре

🔴 От моя личен опит: става ли купешкото кисело мляко за подквасване? 4 известни марки, 4 опита, 4 изненадващи резултата:





Източник: politikata





Коментари

горе