Дневен хороскоп за четвъртък 29 септември 2016 година




Четвъртък ще бъде ден отворен към нови идеи и изграждане на ясна визия за бъдещето. Опитайте да си представите живота след 10 гидини? Как се виждате, както сега, или? Ако посоката, която виждате не ви харесва, значи няма какво да губите, за това действайте за промяна. Не се задоволявайте с това, което имате. Винаги искайте по-добро бъдеще, ако не за себе си, то за близките си! Стремежите ви няма да ви подведат, само следвайте логиката в главата си. Помнете, че слънцето е винаги там и свети!

Вечерта се отпуснете. Подарете си внимание, а защо не и някоя глезотия. За кога отлагате? Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Овен - 29.09.2016 - Добри възможности и противоречия

Белезите за вашата сполука са видима характеристика за днешния четвъртък, но и наличието на негативни влияния ще притесни мнозина. Валидни са за онези Овни, които имат хронични здравословни проблеми или поради материали противоречия ще имат остри кавги с някого. Изживяванията на някой, скъп на сърцето ви човек, ще станат и ваши. От полза и за двама ви ще бъде, ако не задълбочавате нещата, а гледате по-ведро на случващото се. Новини, свързани с бъдещи начинания ще ви ентусиазират. Очакват ви нови контакти, пари и любов, стига да сте активни в действията си.

Решавайки дали да приемете нещо или не, вие всъщност се ръководите от доста ограничен набор от принципи. Важно е да си дадете сметка какви са те. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Телец - 29.09.2016 - Материален успех

Успешната реализация на Телците ще е факт, но може да се говори за известно недоволство у мнозина от знака поради забавяне в осъществяването на намеренията и целите им. Въпреки трудностите и неизгодите не настъпват проблеми от делово естество. Денят ще ви радва с важни срещи. Реалисти сте и без да се заблуждавате в нищо, ще подходите прагматично към решаване на проблемите днес. С опита си ще сте полезни на младите колеги и заедно ще подобрите резултатите от съвместната ви работа. Нежно присъствие на работното място ви влияе особено позитивно, и ще бъде чудесно, ако го задържите за дълго.

Любовта е онази, която може да ви научи на дисциплина, а на всичко друго, защото отварясърцето. Днес ще подходите сериозно и отговорно към чувствата си. Толкова много може да ви промени едно-единствено чувство. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Близнаци - 29.09.2016 - Отстраняване на неудобства

От гледна точка на външни обстоятелства и лични възможности, четвъртък е надежден и гарантира не само справяне със задачите – делови или лични, но и преодоляване на проблемите, с които мнозина от Близнаците ще се сблъскат днес. Възможностите ви за печалби са изразителни. Водени от вътрешното си усещане за нещата, ще работите, като не пренебрегвате обективните условия край себе си. Ще напреднете бързо, ако прагматично включите в работата си и хора, чиито разбирания са близки до вашите. Общата енергия и интереси ще осигурят по-високи доходи на всички ви.

Радвайте се, радвайте другите и пръскайте светлина и любов. Търсенето на себе си може да е доста вълнуващо преживяване, а крайната цел наистина си струва. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Рак - 29.09.2016 - Успехът ви следва, дръжте го близо до вас

Раците ще действат успешно в четвъртък, но ще са доста нервни поради проблемите, които им създават околните. Ще се справите с трудностите и успешно ще ги отстраните. Дори мнозина още сега ще поемат реализацията на допълнителни материални ангажименти. Като цяло налага се да свършите доста неща днес. Някои от вас са си поставили доста амбициозни цели и нямате никакво време ако сте решили да успеете на време. Притежавате необходимите качества и ви е нужна малко повече концентрация, за да се справите. Все по-близо сте до сърцето на желания човек и просто трябва да проявите търпение и да не насилвате събитията.

Може да сте малко разсеяни, улисани в равносметки за вече изминаващия месец. Добре е да се съсредоточите и да анализирате нещата по по-лесен начин, който няма да ви притеснява твърде. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Лъв - 29.09.2016 - Ярки действия

Денят четвъртък е носител както на успехи, така и на трудности. Последните често са свързани с физическото здраве или с проблеми във взаимоотношенията с околните. Основната роля за отстраняването им ще изиграе човек от приятелското обкръжение или от външните среди. Ако установите небрежното отношение на някой към вас, не бързайте да го корите. Помислете къде грешите и се поправете. Настроението ви ще се подобри от добре свършената ви работа днес. Има какво да ви радва, финансите ви растат, а с тях и възможностите.

Среща с приятели ще ви зареди с позитивни емоции. Отношенията ви с околните може да са малко по-емоционални от обикновено. Опитайте се да не бъдете пристрастни, погледнете нещата от друг ъгъл. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Дева - 29.09.2016 - Справяте се с проблемите

За преобладаващото мнозинство от Девите четвъртък започва със делови проблеми. Това ще е крайно неприятно за онези от вас, които ще пътуват, включително извън страната. От друга страна сте облагодетелствани от действащия силен късмет, който ще ви подкрепя през деня. Следвайте програмата си и не загърбвайте ангажиментите си. Ако понижите деловата си активност ще навредите на финансовото си състояние, но вие го знаете. Възможността да обезпечите живота си за по-дълъг период напред е реална, възползвайте се.

Доверието с човек, на когото разчитате е взаимно. Не оставяйте спомените да движат живота ви. Миналото си е минало и не може повече да ви навреди, особено ако спрете емоционално да се връщате към него. Но пък може да ви научи да не повтаряте грешките си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Везни - 29.09.2016 - Пълен успех

Благоприятен ден, носещ силен късмет на Везните и създаващ чудесни условия за доминиране в сферите на активното ви присъствие. Тъй като разполагате със значителен шанс за реализация на всякакви цели, сега ще е добре да насочите вниманието и действията си към най-важните за вас. Амбицирани сте да свършите това, което предвиждате за днес и то по най-добрия за вас начин. Ако не срещнете разбиране по някои от дискутираните въпроси не бързайте да се настройвате критично и запазете доброто си отношение към всички.

В приятелска атмосфера ще обсъждате общ въпрос, който ще приключи добре за всички ви. В известна степен ежедневното нормално напрежение ви действа стимулиращо. Все пак намерете малко време и за релаксация. Няколко свежи упражнения ще ви се отразят омиротворяващо. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Скорпион - 29.09.2016 - Проблеми има, но сполуката е сигурна

Четвъртък е повече от хубав и сполучлив за Скорпионите. На фона на това твърдение се забелязват мрачните сенки на социални проблеми, но е сигурно, че успешно ще ги преодолеете. Едновременно се разгръща и шанс за значителна реализация в интересуваща ви сфера. Вземете под внимание всичко, което може да ви бъде полезно. Дребните на пръв поглед неща в определен момент играят важна роля. Ще има и такива, които ще предпочетат да разнообразят деня си с разходки, срещи или развлечения. Не обвинявайте околните в незаинтересованост към проблемите ви, грижете се сами за тях.

Намерете време днес да се погрижете за личните си интереси. Може да излезете по магазините, да направите нещата, които наистина ви харесват. Най-приятно ще ви е да се видите с приятели, не пропускайте тази възможност. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Стрелец - 29.09.2016 - Възстановете взаимоотношенията си

Напоследък повишеното делово напрежение и силното раздразнение често посещават представителите на Стрелец и тежко вредят на деловите им взаимоотношения. Днес това няма да попречи на контактите и разговорите в деловите среди, но задължително следва да се коригирате. Повишената ви чувствителност ще стане причина да пристъпите добрия тон в общуването, с което може да си създадете проблеми. Навреме се овладейте и станете приятели с онези, които ви дразнят. С този ход ще обърнете нещата в своя полза и той ще ви донесе нови възможности.

Днес няма да ви свърта на едно място, ще ви се иска да се срещнете с много хора и да научите сума ти неща. Дано да ви стигне времето за всичко, което сте си наумили. Имайте предвид, че в плановете си обикновено препускате мнението на другите. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Козирог - 29.09.2016 - Поддържайте добри взаимоотношения

Ако преобладаващата част от Козирозите удовлетворят уклона си към агресивно поведение в отношението си към околните, четвъртък едва ли ще задоволи очакванията ви за ползотворна административна намеса в делата ви. Не е изключено дори да се получи тъкмо обратното. Без да се разпилявате в много посоки, времето ще ви стигне за ангажиментите, които имате. Не изразявайте липсата на доверие и собственическите си претенции към партньора си. Дори и да искате да го назидавате, не падайте под нивото си. Ще прозрете перспективата на нова идея, върху която си заслужава да поработите.

Послушайте себе си, направете нещо, което наистина ви харесва. Оставете за малко ежедневните проблеми и се радвайте на живота. Единственото, с което е добре да внимавате с храната, нека тя не е прекалено пикантна и мазна. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Водолей - 29.09.2016 - Действайте смело

Бързо променящи позициите си в посоката, към която „духа вятъра”, Водолеите може да развият отношенията с партньорите от деловия или други сектори на съвместна изява. Просто заемете твърда позиция, а за последствията не се притеснявайте! Влиянията върху вас са благоприятни. Днес можете само да сте доволни - идеите ви намират добра почва за развитие. Нестандартното ви мислене бива оценено подобаващо, остава единствено да проявите повече постоянство в работата си. Особен успех бихте имали в областта на рекламата и дизайна.

Имате нужда да прехвърлите за малко погледа от собственото си отражение в огледалото върху околния свят. Вярно е, че сте неповторими и уникални, но може би има и други като вас, пък и хубаво е да споделяте преживяванията си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Риби - 29.09.2016 - Притеснения, но и шанс

За Рибите се очертава чудесна възможност за напредък в деловата сфера или по развитието на желана цел. Съмнително е, че ще се насочат в съответната посока, понеже се очертава сблъскат с външни пречки. Ако изложите ситуацията пред ваш познат, ще последва надеждната му подкрепа. Използвайте въображението си за да се справите с непредвидена ситуация. За щастие имате много ценен колега до себе си, който значително ще облекчи задачата ви. Не обръщате достатъчно внимание на любимия човек. Привечер това може да предизвика сериозен конфликт.

Помислете какво можете да направите по въпроса. Днес ще трябва да свършите някои неща, които не са ви особено приятни, но няма как. Поне ще успеете да освободите малко време за срещи с приятели. Сметките ви няма да излязат “криви”, особено ако сте отчели всички детайли. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


Четете още:

🔴 Гигантски буболечки налазиха Пловдив

🔴 Синоптиците със страшна прогноза: Иде люта зима, рекорден студ ще скове Европа!

🔴 Златна рецепта - кестени срещу синузит





Източник: astrodata





Коментари

горе