Д-р Красимир Вальов е "Лекар на годината"



Д-р Красимир Вальов, началник на Комплексния онкологочен център беше избран за „Лекар на годината” в категорията за мениджър на лечебно заведение. Шефът на Онкото, заедно с петима свои колеги събраха одобрението на лекарската колегия в Пловдив и получиха приза на специална церемония снощи. Отличието се дава по случай празника на българския лекар, честван традиционно от 1994 година в Деня на свети Иван Рилски Чудотворец.

 

Вяра и оптимизъм пожела д-р Вальов, в обръщение към колегите си. „Бъдете все така всеотдайни в денонощния си труд в името на най-важната ценност – човешкия живот. Използвайте и занапред цялото си усърдие, компетентност и добросъвестност, за да помагате на своите пациенти”.

 

Наградата за личен лекар получи д-р Таня Дипчикова от Пловдив, а от специализираната помощ бяха отличени кардиолозите Д-р Рамела Хайрабедян от ДКЦ 6, д-р Мария Абрашева от болницата в Карлово и д-р Катя Ганева от МБАЛ „Асеновград”. Още един лекар от асеновградската болница си тръгна с награда от лекарския празник. Това е д-р Красимира Вангелова, дългогодишен началник на отделението „УНГ болести”.

 

Преди празничния коктейл колегията проведе дискусия по „Проблеми в здравната система при смяна на модела от бюджет към фондово здравеопазване”.


Четете още:

🔴 Веселин Костов открива най-голямата планета с две слънца

🔴 10-те най-лоши места за криене на пари вкъщи

🔴 30 евро за ромчета, за да учат в гимназия





Източник: Марица





Коментари

горе