Към меда съм алергична, от лимоните се обривам. Затова отслабвам с това: няма противопоказания и топи ефикасно коремчето!



Има много народни средства за здраве, които помагат и да отслабнете. Тяхната структура често включва агресивни съставки, които не се понасят от всички. Например  цитрусовите плодове могат да предизвикат влошаване на някои заболявания на стомаха . За много медът е алерген . От лука остава лош дъх. Разбира се, всички те са много ефективни, но преди да вземете каквото и да е, ви препоръчваме винаги да се консултирате с лекар.

Напитката, която ще ви покажем, може да се пие почти всички. Тя е съставена от изключително полезни, щадящи компоненти, но е много ефективна. Дава чувство за ситост и  помага да отслабнете .

плосък корем

Най-често коремните мазнини се дължат на проблеми с храносмилането и метаболизма . Тази напитка ще помогне  да ускорите обмяната на веществата  и тялото ви ще заработи като часовник.

коктейл за отслабване

СЪСТАВКИ:

замразени малини

плосък корем

ПРИГОТВЯНЕ:

Смесете всички съставки в блендер. По желание добавете щипка канела и джинджифил!

Най-добре е да използвате тази напитка за изгаряне на мазнини вместо закуската в 11 часа. Въпреки че препоръчват да се пие на празен стомах.

Защо да приготвяме млечни шейкове със захар и да наддаваме на тегло, щом може да пием напитка, която не само е вкусна и сладка, но помага и да се отървете от излишните килограми! Сега изборът е ваш!


Четете още:

🔴 Пазят Слави Трифонов от атентат

🔴 ОСТАРЯВАМЕ БАВНО

🔴 Така тъпчат кренвиршите с гадости, че ни разболяват от диабет





Източник: За Жената





Коментари

горе