Изстискайте 1 лимон, добавете 1 супена лъжица зехтин и никога повече няма да спрете да използвате това средство!!!Ако постоянно се чувствате уморени, ако усещате липса на енергия и имате нужда да освободите тялото си от всички вредни токсини – то тази статия е точно за вас. Всичко, което ви е нужно, за да се справите със стреса, е един лимон и малко зехтин. Точно така!

Гърците наричат зехтина „течно злато“ и не напразно. Полезните му свойства са неизброими, а в комбинация с лимон формулата е още по-успешна. 1 супена лъжица зехтин и лимон на ден ще ви помогне за следните неща:

Запек: Комбинацията от зехтин и лимон действа като лубрикант за храносмилателната слуз и активира функциите на черния дроб и жлъчния мехур. Освен това предпазва тялото ви отвътре и действа като силен антиоксидант.

Сърдечно-съдови заболявания: Мастните киселини в зехтина активират кръвообращението и премахват излишния холестерол.

Ревматични проблеми: Ако консумирате всеки ден по една лъжица зехтин и лимон на празен стомах, ще почувствате осезаемо облекчение на болката в ставите.

Балансиране на жлъчката, жлъчния мехур и черния дроб: Експертите твърдят, че ако приемате лимон и зехтин на гладно сутрин, можете да ограничите растежа на камъни в жлъчката. Лимон, вода и зехтин един час преди закуска спомагат за детоксикация на бъбреците, черния дроб и жлъчния мехур.Източник: http

Следваща статия:
Многобройните ползи на сока от кисели краставички

Коментари

Видео на деня

горе