Христо Живков в нов библейски епос на Мел Гибсън



Дванадесет години след като „Страстите Христови” разби боксофиса и скандализира Холивуд Мел Гибсън налива основите на нов библейския епос. Сценаристът Рандъл Уолъс потвърди работата си по историята за възкръсването на Исус още през лятото, уточнявайки, че ”вече е трудно тя да се държи скрита”. Една от главните роли в продукцията ще бъде поверена отново на Христо Живков, който влезе „А” групата на шоубизнеса като Йоан Богослов. В момента актьорът е в Ел Ей за среща с агента си, а в графика му е заложена и среща с екипа на Гибсън за дългоочакваната лента, научи „Монитор”.

„Страстите Христови“ тръгна по кината през 2004 г. като заглавие на независимо студио и
 

натрупа приходи от 612 милиона долара

при бюджет от едва 30 милиона. Ключово участие в него записа и Христо Шопов зад бронята на Пилат Понтийски. Само преди две седмици Живков излезе от „ВИП брадър”, където една от основните теми за разговор със съквартирантите бе именно работата му с Мел Гибсън. „Изключителен е, много рядък човек. Фундаменталното в работата му е начинът, по който въздейства на актьорите. Той или им обяснява нещо конкретно и кратко, или не казва нищо. На мен например на три пъти ми каза, че Йоан

е бил поставян в казан с врящо олио

за да бъде тествана вярата му. Че кожата му е била незасегната от мъчението. Вижда те, че си отнесен, и моментално се опитва да те вдигне! Виждаш го, че си стои зад монитора вглъбен, но забелязва абсолютно всичко в теб”, сподели Христо.

Рандъл Уолъс и Гибсън кръстосаха потенциала си за пръв път в култовия „Смело сърце”, който им донесе „Оскар”. Последният им проект „Хаксоу ридж” разказва за перипетиите на лекар през Втората световна война и ще тръгне всеки момент по кината.


Четете още:

🔴 Спасиха живота на бебе, родено без анус и хранопровод

🔴 800 танцьори виха хора в Пазарджик на фестивала "Тракийска броеница"

🔴 Разследват полицаите, опазили реда в Харманли





Източник: Монитор





Коментари

горе