Адвокат от Русе отупа банка Уникредит



„Айде, днеска отупах и Уникредит в Софийски градски съд. Решението не подлежи на обжалване. А клиентът ми ще си върне 12 500 лв., които е дал на банката за последните 5 години само за лихви по кредит за жилище.“, написа Николов.

„Да живее справедливостта!“, гласи един от коментарите под публикацията.

Петър Николов е завършил „Право“ в Юридическия факултет на Русенския университет „Ангел Кънчев“. Започва да трупа опит в структурите на Министерство на финансите и Министерство на отбраната. През 2014г. става част от Варненската адвокатска колегия.

Преди седмица Николов коментира номинацията на своята кантора, на едва 2 години, за Кантора на годината на България, пише Нова Варна.

Адвокатът разказа за най-запомнящите се дела, които е водил. Едно от тях е делото срещу Министерски съвет за отказ да се предостави достъп до обществена информация, касаеща договорите за златните концесии у нас.

Интересен е и случаят на жена, която искала да намери майка си. „Водихме близо 2 години съдебни битки, оказа се, че самото съдебно дело за осиновяване беше унищожено. Нямаше откъде да намерим информация и мисията ни беше почти невъзможна. Но накрая, когато бяхме стигнали до отчаяние, успяхме да съберем майка и дъщеря от различни краища на света.“ – сподели Николов.


Четете още:

🔴 Слънца от Детска вокална група "Слънце" с международни награди

🔴 16 лесни и красиви идеи за коледна украса в СНИМКИ

🔴 7 неща, за които дори и не сте предполагали, че можете да използвате меда





Източник: dunavmost





Коментари

горе