Баща ми почина от инсулт. Жалко, че не знаех за тази първа помощ

Wizz Air с нова дестинация от БългарияНискотарифната авиокомпания Wizz Air пуска нова линия от Варна до Тел Авив. Новата дестинация стартира от 21 юли, а превозвачът ще лети 3 пъти седмично до столицата на Израел, съобщиха от компанията. Билетите са на цена от 49.99 лв. Местата вече са пуснати в продажба и могат да бъдат резервирани на сайта на авиокомпанията.

Wizz Air има особен интерес към летище Варна, където установява своя оперативна база. Компанията ще разположи нов Airbus A320 на варненския аеропорт, инвестирайки в региона 98 млн. долара. С помощта на самолета превозвачът ще добави общо 6 нови линии към мрежата от Варна, която сега обхваща 8 линии до 6 държави.  

36 души от морския град ще бъдат наети за екипажи на новия самолет. Компанията организира и дни на отворените врати в началото на февруари, за всички, които желаят да станат нейни служители.

„След като обявихме 27-ма база на WIZZ на Летище Варна, сме развълнувани да донесем още чудесни новини на нашите български клиенти. Тел Авив вече е достъпен на нашите ниски цени от Варна и ние сме сигурни, че клиентите ще се радват да посетят „града, който никога не спи”, и е известен с богатото си културно наследство, красиви плажове, отлична кухня и кипящ нощен живот. Местата за новия маршрут до Израел са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com, на цени от само 49.99 лева”, заяви Габор Васархели, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air. 

„Wizz Air вече обяви 5 нови линии на летище Варна и сме истински щастливи да имаме още една до Тел Авив. Връзката по въздух е много важна за развитието на икономиката и туризма. Това е една чудесна възможност за по-удобно пътуване между Варна и Тел Авив. Желаем на авиокомпанията много успех!“, заяви Улрих Хеппе, главен изпълнителен директор на Fraport Twin Star (операторът на варненското летище, б.р.).

Wizz Air е водеща авиокомпания в България през 2016 г. с превозени над 1.7 млн. пътници по нискотарифните й линии, което представлява 25% годишен ръст и повече от 1300 местни работни места в асоциираните индустрии. Тази година превозвачът ще има 8 самолета в България (7 в София и 1 във Варна) и 300 членове на екипаж. Wizz Air предлага 43 маршрута от България до 18 държави.

Източник: novini.london

Следваща статия:
Нови правила за работа в Европейския съюз за българите

Харесайте ни във facebook!


Коментари

Видео на деня

горе