Най-голямата тайна на България

Бербатов пак напълни "Васил Левски", събра милиони за талантливи деца


Четвъртък, 15 Юни 2017

Крака за милиарди левове на терена събраха няколко милиона лева за талантливи деца в България и Португалия. Трябва да благодарим на големите футболисти Димитър Бербатов и Луиш Фиго, които направиха празника в София.

Близо 40 000 зрители аплодираха бурно старите любимци, сред които големите идоли на България - Христо Стоичков, Краси Балъков, Мартин Петров, Стилиян Петров. Камата не издържа цяло полувреме и беше заменен от Марто. Точно като при дебюта на Петров в националния тим срещу Англия преди 18 години на съседния стадион.

Резултатът  3:3 между тимовете на Бербо и Фиго не беше най-важен. Макар че феновете видяха брилянтни изпълнения от Трезеге, Бербо, Балъков, Роби Кийн, Фиго. Публиката като цяло беше една идея по-тиха от очакваното. Направи няколко мексикански вълни, но имаше и нетипично за празника мълчание.

Бербо смени няколко роли. Игра като халф и нападател. Дори не се полакоми да вкара гол. Снимаше с телефона си, награждаваше. За 90 минути смени три пъти официално облекло с екипа. Лично награди всички отличници от своята фондация.

На трибуните беше половинката му Елена с двете дъщери Деа и Елиа. Маргарита Бербатова, Йорданка Фандъкова, Борислав Михайлов също седнаха в ложите.


Източник: offnews

Следваща статия:
Точността на този тест е 100 процента! Картата, която си изберете, предвещава близкото ви бъдеще!

Харесайте страницата ни във facebook!


Коментари

Видео на деня

горе