Учени откриха, че ракията е изключително полезна за здравето

Марта Вачкова разкри как е свалила 15 кг за новия сезон на Откраднат живот през лятото Марта Вачкова отслабна сериозно през лятото, призна самата тя в интервю за „Преди обед”. Промяната на килограмите й забелязаха и зрителите, които не спряха да й правят комплименти във Фейсбук страницата на предаването.

Звездата от „Откраднат живот” разкри и тайната си - когато усеща глад, бързо помирисва банан и или ябълка и стърженето в корема се успокоява.

Другата й тайна е любовта към синия цвят, в който предпочита да се облича. Според учени той намалявал апетита и поради това отскоро актрисата яде в сини чинии на синя покривка.

Тя демонстрира перфектно настроение в студиото на Би Ти Ви, въпреки че в предаването объркаха името й и я изписваха Марина цели два дни. Вачкова, която видимо е свалила поне 15 кила, продължава да има ключова роля в сериала „Откраднат живот”, чиито нов сезон започна вчера.

За да го рекламират, на мястото на водещите на новините по Ани Салич и Ники Дойнов седнаха Йоана Буковска-Давидова и Юлиан Вергов. Двамата обявиха старта за лекарската сапунка и заслужиха похвалите на титулярните водещи, които седяха в другия край на студиото.
 

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: За Жената

Следваща статия:
Страхотна новина за всички без работа. Очаква ни най- голямото наемане на служители

Коментари

Видео на деня

горе