Проф. Мермерски твърди, че е създал заместител на кафето с 9 съставки за здраве и дълголетие (ВИДЕО)



Еликсир от 9 съставки ни поддържа млади и здрави. Напитката изцяло замества сутрешното кафе, съобщи създателят й проф. Христо Мермерски.

„Еликсирът на младостта съдържа суроватъчен протеин, който участва в изграждането на здрава мускулна система и подпомага умственото развитие и костната система. Това го прави изключително полезен за хора на всяка възраст, особено за деца със забавено физическо развитие и хора в средно напреднала възраст. Напитката дава също така енергия и това я прави полезна и за спортистите. Еликсирът се отличава с това, че осигурява незаменимите аминокиселини и ензими”, разказа агробиологът пред Bulgaria ON AIR. 

"Напитката може напълно да замени кафето рано сутрин и да премахне следобедния спад в енергията. Работихме 9 години, докато не подбрахме правилните съставки, тъй като начинът, по който се храним, определя живота ни", отбеляза Йонко Мермерски, син на именития учен. 

"Съставките са суроватъчен протеин, какао, канелата, куркума, мед или стевия, шоколад, пробиотични бактерии, ванилия, вода и всички това разбъркано в кисело мляко. Сместа е особено полезна за хора, подложени на лъчетерапия", уточни агробиологът. 


Четете още:

🔴 Разходки в миналото - Дудековата къща в Панагюрище

🔴 Красива детска градина на село? Възможно е!

🔴 С тези хора останете...





Източник: Блиц





Коментари

горе