Инцидент с прерязани вени обърнал живота на Нана на 180 градуса. Тя разказва:



Обичаме я заради нейните естественост и несломим дух. Тв водещата Нана Гладуиш е едно от любимите лица от родния ефир.





Тя се превърна в символ на надеждата и борбата с коварната болест - рака, а откровеното ѝ и открито отношение към проблема спечелиха любовта на зрителите. 

Самата тя признава, че откакто й се случиха тези неприятни неща в личен план, тя е забравила за светската суета и не обича да посещава такива събития, където се изтъсва целия шоубизнес. За нея е важно да общува с т.нар. обикновени хора, с които си говори за нещата от живота. Негативите покрай заболяването си чаровната водеща лекува със спорт, по-специално с тенис. Тези дни Нана призна и за един инцидент, който проваля кариерата й на цигулар.





водещата Нана

"Малко хора знаят, че половината ми рода са музиканти, а другата спортисти в сферата на тениса. Майка ми е била републикански шампион за девойки, изключително добра тенисистка за времето си. В тийнейджърските си години, при един инцидент, си срязах вените без да искам и не можех да свиря на цигулка. Тогава единственото нещо, което ми позволиха, е да хвана ракета. Тогава за първи път ме заведоха на тенис кортовете, но беше достатъчно късно, че да не мога да се занимавам професионално", откровена е водещата на "Съдебен спор". 





Оттогава тенисът е неизменна част от живота й. Нейният съпруг също е запален и при всяка почивка мъкнат с тях екипите, ракетите и дори топките. Нана се шегува, че може друго да не е видяла в различните градове в чужбина, но познава всички тенис кортове


Четете още:

🔴 Мрежата прегря заради случилото се с 11-годишно момче в столичен мол! (СНИМКИ)

🔴 Голям кошмар на АМ "Тракия"! Задръстването е до хоризонта! (СНИМКИ)

🔴 Майчинството разхубави Десислава до неузнаваемост - вижте я заедно с порасналия Борис:





Източник: За Жената





Коментари

горе