Това е мъжът, изминал над 40 км без да се замисли, за да помогне СНИМКИ



Историята за мъжа, който е спрял на магистрала "Хемус" и след това изминал 40 км, за да помогне, трогна стотици хора. Публикацията в GLAS.bg събра близо 500 хиляди четения.

Жената, на която е помогнато, сподели:





"Семейството, което ми помогна на АМ "Хемус". От Варна за Русе. Привечер в аварийната лента. При поне 20 русенски коли (при това и познати), мъжът ми се чуди какво да прави, а а аз съм в ръце с бебе на 7 месеца. Спряха ни Григор Митрев и Елисавета Митрева. Това бяха нашите спасители", заяви жената.

Тя е признателна за постъпката, която получи възхищението на много българи в социалните мрежи.





Жената споделя, че шофьор на джип БМВ единствен е спрял на АМ "Хемус" в тежкия момент. Мъжът дори е шофирал над 40 км само, за да й помогне.

"Искам да благодаря на водача на това БМВ, който спря до закъсалата ни кола на 20 км от Варна по "Хемус", на която не успявахме да свалим спуканата гума. Човекът се върна до Варна да вземе кръстат ключ и дойде да ни помогне. Да е жив и здрав! Ей, такива да сме всички на път!"





Това не е всичко. Оказва се, че същият господин е помогнал и на други закъсали хора, както и на пътна помощ, разказва мъж под публикацията на жената.





Ннадяваме доброто да е заразно. В това време тази "зараза" е по-нужна от всичко останало.


Четете още:

🔴 Страшни обиди в "На кафе"! Гала разплака Ева Веселинова

🔴 Арестуваха бизнесмен за брутално убийство край Сливен

🔴 Огняновските минерални бани - лечебна вода и красива природа





Източник: glas





Коментари

горе