10 от най-популярните деца-таланти у нас



Днес е един от най-красивите празници, които се отбелязват по света. 1 юни е избран за Международен ден на децата през 1925 г. на Световната конференция по въпросите на детското здраве в Женева. В България денят се чества от 1949 г., когато Москва го обявява за Международен ден за защита на децата. По този начин празникът става популярен и в останалите страни с комунистически режими. След промяната на политическата система в тези страни празникът е съхранен. През 1954 г. от ООН и ЮНЕСКО обявяват 20 ноември за Световен ден на децата, но тази дата обаче не е повсеместно възприета, тъй като голямото мнозинство от страните в света предпочитат да съхранят традициите си в честването на празника.

През последните години риалити форматите ни представят все повече талантливи млади българчета, с които не без основание можем да се гордеем. Ние подбрахме 10 от най-талантливите и симпатични млади звезди на възраст до 10 години. Редът в списъка е произволен.

1. Крисия
Крисия Тодорова е от Разград и стана популярна от риалити формата на “Шоуто на Слави“, в което търсеха сценична партньорка на г-н Андреев и което тя спечели.

2. Ахинора
Ахинора Джамбова е на пет години и в момента е ко-водещ, заедно с Драгомир Симеонов, в шоуто „Големите надежди“ по Нова ТВ.

3. г-н Андреев
Димитър Андреев от София печели конкурса „Разсмей Слави“, а след това започва да води седмична рубрика в „Шоуто на Слави“ „Тъй рече г-н Андреев“. В момента си партнира с Крисия и Тереза в „Запознай се с малките“.

4. Борислава Иванова
Деветгодишната Борислава Иванова от Хасково остана втора в тазгодишното издание на шоуто „България търси талант“. Момичето тренира спортната аеробика и до момента има 27 медала и 7 купи.

5. Преслава Петрова
Преслава е на девет години от град Търговище. Тя е един от финалистите в шоуто „Големите надежди“ по Нова ТВ.

6. г-ца Тереза
Тереза Тодорова е партньор на г-н Андреев в рубриката „Запознай се с малките“ в „Шоуто на Слави“.

7. Джулио Илиев
Джулио Илиев от София или момчето, което знае всичко. Деветгодишното момче бе част от шоуто „България търси талант“ по bTV.

8. Симона Иванова
Осем годишната Симона Иванова от Свищов е финалистка от конкурса на „Шоуто на Слави“, в който търсеха сценична партньорка на г-н Андреев.

9. Lil Sha
10-годишният син на Мишо Шамара Lil Sha (Михаил Михайлов) нашумя бързо още на шестгодишна възраст като припяваше „Аз съм Lil Sha“.

10. Гергана Тодорова
Гергана Тодорова от Стара Загора е една от трите финалистки в конкурса на „Шоуто на Слави“, в който търсеха сценична партньорка на г-н Андреев.



Източник: 10-те най





Коментари

горе