Тези предмети носят нещастие - веднага ги изхвърлете
Скъсани и негодни дрехи и обувки, напукани и надраскани съдове – приборите и сервизите за хранене символизират семейството и дефектите върху тях се отразяват като проблеми в отношенията.

Счупени битови предмети, спукани огледала. Старайте се да поддържате чистота в дома си. Тъмните сили обожават мръсотията, немитите тела и мръсните души.
Подаръци, които не ви харесват, носят нещастие, тъй като са подарени с недобри чувства или със зловещи наричания.


Картини с изображение на нещо дискомфортно за погледа, влияят негативно психологически и нарушават душевния покой.
Картини с озъбени муцуни на диви животни създават нервност, агресивност и негатив в отношенията между членовете на семейството, могат да провокират скандали и конфликти.
Предмети с негативно минало; вещи, купени при различни неблагоприятни условия или пък напомнящи нещо тъжно също пораждат негатив.

Предмети, които може да са използвани за магически цели. Някои африкански и източни атрибути (маски, статуетки, символи) могат да бъдат източници на вредоносна енергия.
Антикварни вещи с неясна или подозрителна енергетика – понякога те могат да са много опасни, тъй като са способни да пренесат проклятието от предишния върху новия си собственик.

Мебели с остри ъгли, режещи пространството – те преграждат пътя и нарушават правилното протичане на благоприятната енергия.
Живите увивни растения притежават свойството да привличат различни болести към стопаните на дома. Смята се, че лианите са причина за женската самота.
Камиш (папур) в дома предвещава болест, смърт.. Хвойновите клонки са уместни в интериора само в периода на новогодишните празници…Източник: Актуално

Следваща статия:
Как избяга от съда българският Гаргамел – бруталният престъпник с най-изтънчения вкус за затвора

Коментари

Видео на деня

горе