Звезди финтират "Биг брадър" с телефони?



Златка говори от първо лице в инстаграм, Емануела получава клипче за ЧРД

Разкази от първо лице в инстаграм и пожелания на лично съобщение - дали звездите в "Биг брадър" не крият телефони в къщата? Този въпрос мъчи от няколко дни феновете на риалитито, които са запознати с правилото на Големия брат, че връзката с външния свят е забранена.

Профилите на съквартирантите в социалните мрежи дават известни основания за съмнения. Страницата на Златка Райкова заговори от първо лице и в множествено число. Не е ясно дали под "нас" Русата Златка разбира двамата с половинката й Благой Георгиев-Джизъса, или всички участници в къщата в Нови хан.

"Добро утро, приятели! Снощи извоювахме мебели за къщата, мисиите продължават. Бъдете с нас и ни подкрепяйте", призовава профилът на Златка. Ама сега кой го написа това, вайкат се последователите на блондинката. Нали тя е в къщата и няма право не телефон? "Спечелихме мисията и ще има храна за всички", информира ни още Златка.

Следват дузина въпроси кой управлява акаунта, но всички те остават без отговор. "Кой пише от името на Златка? Нали тя е в къщата и там нямат телефони?", "Откъде накъде тази има телефон и къде ли го е завряла на влизане", маят се почитателите на Брадъра. Заради липсата на обяснение съмнението как така звездите от "Мост уонтед" ползват телефон или каквото и да е устройство вътре, остава да виси.

Наблюдателни зрители дори хващат певицата Емануела да се издава за притежание на забранените смартфони. В първата вечер от старта на сезона фолкаджийката коментира писмо, което е написало гаджето на Джулиана Гани. "Много е хубаво, дайте да го снимаме с телефона", провиква се изпълнителката.

Именно нейният рожден ден преди броени дни затвърди предположенията, че звездите могат да си чатят от къщата. "Днес Емануела е рожденичка. Желаем й прекрасни емоции, много любов и здраве. Нека й пратим на лично съобщение клипче с вашите поздрави, за да я зарадваме!", гласи публикация от профила на чалгарката. Остава неясно как тя би видяла поздравленията, ако не е взела мобилния си телефон в Нови хан.


Четете още:

🔴 Проф. Кантарджиев: Срещу грип - сирене, туршии и кисело мляко и... луканки

🔴 Погледнете дясната си ръка, ако линията е под показалеца вие сте харизматичен човек, с лидерски качества

🔴 Днес е 11 ноември - най-силно енергийният ден в годината, който сбъдва желания





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе