Скъпи самотни майки, спрете да се тревожите. Вашите деца ще станат прекрасни хора!



Понякога е невероятно трудно да бъдеш самотна майка, защото постоянно мислиш ще могат ли децата ти да се чувстват добре, като се има предвид, че ще растат и съзряват без баща.

Реалността е такава, че от тези деца ще пораснат прекрасни хора, независимо от това колко трудности ще се наложи да преживеят.

Самотната майка може да направи много, дори ако си мисли, че не може! Ще има моменти, когато децата ви ще бъдат много разстроени и гневни на вас. Но веднага щом станат по-големи, те ще ви обичат и ценят дори повече, отколкото преди!

Понякога можете да закъснеете да вземете децата си от училище, защото няма кой да ви смени на работа или защото не сте успели да възложите на някого да вземете детето ви в нужното време.

Освен това, ще бъдете чудесен пример и източник на вдъховение за децата, да работят и да не се отказват през целия си живот точно както вас!

Ще има хубави, отлични дни, ще има, разбира се, и лоши… Въпреки това, че няма да имат детство като в пълноценните семества, те ще израснат нестандартни мислители. Но най-важното е, че те ще знаят как можеш и трябва да обичаш всеки с цялото си сърце.

Ако сте самотна майка, това значи, че имате специално отношение и връзка със своите деца, защото ще прекарвате цялото си време с тях, а те от своя страна ще ви отделят цялтоо си внимание.

Всяка майка е специална. Самотните майки, в частност, са изключителни, защото те не просто играят ролята на майки, но и ролята на бащата едновременно – те правят всичко сами.

Понякога децата могат да се възмутят, защото тя не е успяла да им намери баща, който да им помага във всичко, но това възмущение бързо ще отмине.

Вашите деца сами ще си намерят баща, човек, на когото искат да приличат. Най-хубавото на това, е че то ще бъдя тяхно решение.

Дори ако вашите деца не знаят колко сълзи, пот и кръв проливате заради тях точно сега, те ще разберат всичко това, когато станат малко по-големи.

Коментари


Четете още:

🔴 Мандарините лекуват по-добре от хапчета ето тези болести!

🔴 Шест важни симптома за недостиг на витамин С!

🔴 Такава модерна супа топчета не бях яла, но да ви кажа много ми хареса и даже и аз почнах да си я правя така вече





Източник: webmiastoto





Коментари

горе