Д-р Тулио Симончини: Кленов сироп и сода бикарбонат лекуват рака






Според италианския лекар и учен Тулио Симончини туморите се причиняват от гъбички и лечението е много просто – прием на разтвор от натриев бикарбонат (сода за хляб) и кленов сироп. Десетилетия наред д-р Симончини се опитва да убеди италиански и чужди лекари, че терапията има ефект, но те отказват да го признаят – дори го обявяват за луд и го пращат в затвора, тъй като вреди на пациентите. За сметка на това десетки болни разказват, че са се отървали от рака с помощта на д-р Симончини. Вече и немалко българи също се свързват с италианския експерт и ходят в неговата клиника, за да търсят спасение от болестта.

„Вече 100 години фундаменталната теория за рака се основава на хипотезата, че той възниква заради нарушаване работата на гените. Тази гледна точка предполага, че ракът е вътреклетъчен. Моята гледна точка обаче е, че ракът е гъбична инфекция, а оттам се появяват и допълнителни клетъчни явления. Всеки рак се причинява от гъбички от вида кандида. С течение на времето тъканта се изчерпва и произвежда само недиференцирани клетки”, обяснява теорията си д-р Симончини. Въпреки това през годините е имало немалко лекари, които са откривали действащ начин за лечение на рака, но те веднага са попадали под ударите на закона и са били репресирани, обявявани за луди, забранявало им се е да лекуват болни.

Един от тези лекари е италианецът Тулио Симончини. Той дори бил хвърлен в затвора, защото успешно е лекувал хора в последен стадий на рака. Симончини разбрал, че ракът е лекуван неправилно. Желанието да помогне на пациентите го довежда до търсенето на нови пътища за лечението на тази болест. Открил, че всички видове рак се проявяват еднакво, независимо от това в какъв орган или каква тъкан се е образувал туморът. Според него метастазите са предизвикани от това, че гъбичката кандида се разхожда в организма. Тези гъбички могат да бъдат унищожени само от нормално функциониращ имунитет. Имунната система е ключът към оздравяването. Вече е доказано, че имунитетът се подкопава с хранителните продукти, хранителните добавки, пестицидите и хербицидите, ваксините, електромагнитните и микровълнови технологии, фармацевтичните препарати, стреса от съвременния живот и т.н.

Отровните съединения на химиотерапията убиват клетките на имунната система, но кандида си остава. Когато Симончини разбрал, че ракът има гъбична природа, започнал да търси ефективен препарат, но му станало ясно, че противогъбичните не работят. Кандида мутира бързо и дотолкова се приспособява към препарата, че дори започва да се храни с него. Оставало само старото, проверено, евтино и достъпно средство срещу гъбичките – сода бикарбонат. Неизвестно защо, гъбичките не могат да се адаптират към натриевия бикарбонат.

Ето и самата рецепта: Смесете 3 части кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий), разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 45°С) в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца. Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане. Лечението със сода и кленов сироп работи по следния начин: раковите клетки се “нахвърлят” на захарта, така че те се “поощряват” в случая, като се приема сироп. Тази захар в него обаче няма да съдейства за разрастването на колониите от ракови клетки, защото готварската сода ще ги убие, преди те да имат шанса да се размножат. Кленовият сироп е насочен директно към раковите клетки (които консумират 15 пъти повече глюкоза от нормалните клетки), а готварската сода, която се транспортира до раковите клетки от кленовия сироп, тъй като е силно алкална, предизвиква бърза смяна на pH средата, като по този начин ги убива.


Четете още:

🔴 Сестрата на Стоичков се трепе като шивачка за жълти стотинки

🔴 Внучка на ексромски кмет спечели престижен конкурс по математика в Италия

🔴 #EUProtects: Какви права имаме при пътуване със самолет





Източник: Ретро





Коментари

горе