Хекимян на море с мъж / СНИМКА





Все повече време прекарва Антон Хекимян с известния модел на мъжка мода от каталога на агенция „Визаж“ Тунджай Мустафа-Туни. Шефът на новини и актуални предавания в Би Ти Ви дори предпочел да сподели неотдавнашния си рожден ден единствено в компанията на младия левент, като организирал почивка край морето в любимия на Тони крайбрежен град – Созопол.








Двамата изкарали няколко дни в празната, но романтична Аполония. В профилите им в социалните мрежи не липсват снимки от преживяването, но по традиция на кадрите те отново са се щракнали поотделно, а не заедно, за да не будят излишни коментари. Това съвсем не е първото им съвместно пътешествие. От 2 години насам Тунджай и Антон обикалят най-различни красиви български кътчета, а преди Ковид-19 да нахлуе в живота ни, кръстосваха заедно и Гърция и Турция. Двамата се запознали покрай обща компания, в която попаднали през 2018 г.






Допреди Тунджай да се появи на хоризонта, Хекимян обичайно винаги прекарваше празниците със своето семейство – майка си, баща си и по-голямата си сестра, които живеят в родната му Стара Загора и към които е изключително привързан.






Тони имаше традиция и да ги води по за седмица на море всяко лято, но от миналото е променил рязко лайфстайла си. Хекимян и манекенът редовно могат да бъдат забелязани и в столицата, обикновено в колата на бившия водещ на сутрешния блок по Би Ти Ви. Именно с аудито на Антон те обикалят и страната.

Журналистът е вече на 37 години, но след раздялата му с бившата му годеница Василена Гръбчева сякаш мечтите му за семейство и пълна къща с деца са се изпарили напълно и превес е взела кариерата му. „И като репортер, и като водещ съм бил отдаден 24 часа на работния процес. Сега със сигурност тези часове не ми стигат“, жалва се новият директор в Би Ти Ви.





„Когато съм правил равносметка за опита си дотук, никога не съм разсъждавал, че тази професия ми е взела нещо. Напротив – тя ми дава емоции, адреналин, увереност и надежда, че можем да се променяме към по-добро като хора и общество. И ако процесът е взаимен, усещането е, че получаваш нещо, което ти самият даваш. Хубавото е, че това не е въображаемо даване, то е процес, насочен към хората, и те усещат на какво си готов и какво правиш в тяхна полза“, казва още Хекимян.


Четете още:

🔴 Слави се завърна! Готви ли се за премиер?

🔴 Мангъров за Кантарджиев: Не храня добри чувства към него. Добре, че го пенсионираха

🔴 Като 2 капки вода: Петя Дикова показа уникална снимка на синовете си





Източник: Ретро





Коментари

горе