Прокуратурата обвини таксиджията Тренчев, насилил непълнолетна и снимал гаврата



Шофьорът е обвинен в изнасилване, блудство и създаване на порнографски материал

Районна прокуратура – Благоевград е внесла обвинителен акт срещу таксиметровия шофьор Янко Тренчев (на 46 години) за извършени от него престъпления – изнасилване, блудствени действия и създаване на порнографски материал с участие на непълнолетно момиче, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Обвиняемият Янко Тренчев и пострадалото петнадесетгодишно момиче – В., се познавали от около девет години, покрай приятелските отношения между семействата им. Освен това тя била в дружески отношения с по-голямата му дъщеря, с която се познавали от малки. Майките им също били в приятелски отношения, като момичетата оставали да преспиват в къщата на едната или на другата.

От 20.03.2018 г. обвиняемият Тренчев позвънил няколко пъти по телефона на В., като искал от нея да се срещнат, под предлог да поговорят и да получи информация за поведението на дъщеря си и жена си. Момичето му отказвало. Обажданията му станали все по-чести и настоятелни, като В. решила да се отбие до адреса, на който живеело приятелското семейство, както и да вземе свои дрехи, които по-рано била оставила у тях.

Около 14 ч. на 23.03.2018 г. тя отишла в жилището, където се намирал само обвиняемият Тренчев, който пиел ракия. Първоначално мъжът я разпитвал за жена си и дъщеря си. Впоследствие обаче той се приближил и започнал да я прегръща, опипва и целува. Момичето се отдръпнало и направило опит да се съпротивлява и да го отблъсне. Таксиджията я бутнал към едно от леглата, свалил дънките й и я ударил по лицето, след което осъществил насилствен полов акт и блудствени действия с петнадесетгодишно момиче.

Докато насилвал непълнолетната, той снимал с телефона си гаврата с нея.


Четете още:

🔴 Някой виждал ли е този мъж? Семейството му го търси отчаяно

🔴 Гримът е най-добрият помощник на красотата. Момичета от целия свят го доказаха с уникални снимки:

🔴 Децата, които израстват предимно с бабите и дядовците си са по-щастливи и по-спокойни от другите





Източник: flagman





Коментари

горе