Дъщерята на Боби Михайлов с екзотична почивка на тайно място / СНИМКИ





На тузарска почивка се отдаде дъщерята на Борислав Михайлов-Бисера. Докато татко й се черви от срам след безобразното представяне на националния ни отбор по футбол, то щерка му избяга надалеч и очевидно не се вълнува от проблемите на БФС.





Двамата заедно със своя съпруг - бившия защитник на Левски и на България Живко Миланов си подариха морска ваканция. Повод е 12-ата годишнина от сватбата им.





Жиката и Бисера избраха екзотично място зад граница и се наслаждават на горещото време под палмова сянка. С тях са и двамата им синове Николай и Мартин. Най-голямата щерка на Боби Михайлов, която е кака на вратаря на националния отбор Ники Михайлов, е страстна футболна фенка. Тя обаче е спряла да се ядосва за неволите на "лъвовете“, които вече в седем мача не познават вкуса на победата, а в неделя бяха размазани с 2:5 от непретенциозния тим на Грузия в Разград.





Семейството не разкрива къде е избрало да почива. Миланови напоследък имат само хубави поводи. Зетят и щерката на Боби М. вдигат луксозен палат в полите на Витоша. Новата къща на Живко ще е последен писък на модата.


Четете още:

🔴 Майка на дете с увреждане: Било е зверски ударено в автобус!

🔴 Ангел Джамбазки даде Кирил Петков на прокуратурата

🔴 Арестуваха бивш шеф на Пловдивския общински инспекторат





Източник: plovdiv24





Коментари

горе