Тежка лична драма вгорчи живота на усмихната тв водеща, неузнаваема е



Животът на усмихнатата пред телевизионните камери Радост Драганова е вгорчен от тежка лична драма – напоследък е започнала да пълнее ударно.

С качването на килограми изглежда неестествено напомпана – бицепсите ѝ са станали почти двойни. Макар по тях да има следи от спортните занимания, с които тв водещата е популярна, ръцете ѝ са започнали да увисват и да се люлеят здраво, когато ги размахва.





Това далеч не е единственият недостатък, който започва да личи във фигурата на брюнетката. Коремът и паласките, които е отпуснала здраво, са далеч по-притеснителни, пише "Уикенд". Така и не става ясно обаче защо продължава да залага на тесни минироклички, които акцентират върху проблемите ѝ с фигурата.





Благодарение на облеклото ѝ зрителите съвсем спокойно могат да видят как около талията ѝ се образуват гънки, всеки път когато е седнала или си позволи да се наведе. Истината е, че и когато е изправена, недостатъците ѝ не стават по-незабележими.





Единствената част от тялото, която Радост Драганова все още може да показва без притеснения, са краката ѝ.

Очевидно е, че макар огромните ѝ усилия да остане завинаги млада, критическата вече здраво чука на вратата ѝ и това неизменно се отразява и на теглото ѝ.

Въпреки това тя старателно продължава да крие рождената си дата, заради което никой от широката общественост не е наясно на колко точно години е тя.





Знае се обаче, че вече наближава 50-те, което означава, че е попаднала в плен на някои хормонални смущения и няма как това да не се отрази върху теглото ѝ. Изглежда обаче тя не иска да приеме, че не е на 20 години и затова предпочита да се облича като преди, вместо да се съобрази с реалността.


Четете още:

🔴 Ученият Денев - голямата любов на Коканова, разказва за нероденото им бебе / СНИМКИ

🔴 Мъж и жена откраднаха 165 хил. лв., заровиха ги в земята / СНИМКИ

🔴 Тези 4 храни намаляват риска от деменция, яжте поне 2 от тях всеки ден





Източник: plovdiv24





Коментари

горе