Корнелия крие снаха в Америка  





Лидерката на БСП Корнелия Нинова е получила най-хубавата новина от сина си Рафаел. Социалистката, която на 16 януари ще отпразнува 54-ия си рожден ден, най-после има кандидат-снаха. Единственият син на Нинова и мъжа ѝ Митко, който живее в Щатите, има сериозна връзка с млада девойка, с която се запознали в Америка.





Именно заради любовните си трепети Рафаел не могъл да се прибере при родителите си в България за отминалите празници. Преди дни самата Нинова се похвалила пред свои колеги в парламента, че той и приятелката му по същото време са били на романтично пътешествие, а тя била изключително горда и щастлива, че наследникът ѝ най-сетне си е намерил подходяща половинка. Рафи е на 29 години, а през юни ще закръгли 30.





Досега не е запознавал семейството си със своя приятелка и се бе отдал на ергенски живот. Майка му отдавна била на мнение, че му е време за семейство и деца. Самата тя и съпругът ѝ Митко се оженили още като студенти в СУ, преди да са се устроили в битов план. За разлика от тях синът им предпочете първо да постигне мечтите си в професионалната сфера, а чак сега намерил време и за личния си живот.





След като завърши средното си образование в Софийската математическа гимназия с отличен успех и се прослави като гений в точните науки по олимпиади и състезания в цял свят, Рафи замина за Америка. Там той се дипломира в университета „Бъркли“ в Калифорния, където завърши специалност „Математика, статистика и икономика“. После продължи с магистратура в „Станфорд“ с подобна насоченост. Първо работеше като финансов анализатор в световната банкова институция „Голдман Сакс“ в централата в Ню Йорк, а после реши да прави научна кариера. Вече повече от година е учен и преподавател в университета „Станфорд“ и живее с приятелката си в едноименния американски град.





Тя била изключително интелигента и бързо получила одобрението на родителите му. В тайна Нинова пази дали момичето е българка или чужденка, както и дали се е срещала лично със снахата, или запознанството им на живо тепърва предстои. Тя уважавала желанието на сина си да води дискретен начин на живот и не смеела да коментира интимни подробности, които го касаят.





Засега Рафаел нямал никакви намерения да се завърне да живее в България. В Щатите открил не само любовта, но и перфектната кариерна реализация. Единствено му липсвали родителите, близките и приятелите от ученическите години. Обичайно той си идва по два-три пъти в годината на родна земя. Най-дълга е ваканцията му през лятото. Традиционно през август посещава майка си и баща си и всички заедно се уединяват в семейната къща в Мизия. Съвсем вероятно е през идното лято Нинова да вдигне сватба, ако връзката на сина ѝ с кандидат-снахата продължава да върви по мед и масло.


Четете още:

🔴 Тежка лична драма вгорчи живота на усмихната тв водеща, неузнаваема е

🔴 Ученият Денев - голямата любов на Коканова, разказва за нероденото им бебе / СНИМКИ

🔴 Мъж и жена откраднаха 165 хил. лв., заровиха ги в земята / СНИМКИ





Източник: Ретро





Коментари

горе