Мариана Попова изчезна от медийното пространство! Къде е певицата?



Мариана Попова и Веселин Плачков изчезнаха от медийното пространство. В последните месеци арт семейството се покри и спря да се изявява по родните телевизии, където бяха абонирани и се изказваха по всички възможни теми.

Двойката изчезна след провала на представлението им "Виновни".





В него Мариана играе в театър "Сълза и смях" с половинката си Веселин Плачков, който е автор на текста, а режисурата е на шефа на артистите Христо Мутафчиев. Огромна част от зрителите на представлението бяха потресени от видяното и сподeлиха, че са се изнесли още по време на самата постановка. Най-възмутена беше бившият депутат от НДСВ Антония Първанова, която написа в социалната мрежа, че представлението е падение, липса на талант, нарцисизъм и комплекси.





"Културата ни стана много съблечена, направо гола" – възмути се политикът, но Мариана Попова не й остана длъжна и я закова с думите, че тя общува само с успешни политици като Георги Първанов.





След това смуглата брюнетка реши да запази мълчание и да спре да е на всяка манджа мерудия. Плачкови от няколко месеца не са се показвали по родните телевизии и вече са залипсвали на зрителите, които се притесняват заради изчезването на арт семейството, което обича да дава акъл и да се жалва от липса на пари и недооцененост, пише Хотарена.


Четете още:

🔴 Пълнотата не е порок: Векилска се гъне като змия / СНИМКИ

🔴 Марта Вачкова и Владо Пенев неразделни

🔴 Кога пред големите хипермаркети у нас ще има такива вендинг машини?





Източник: plovdiv24





Коментари

горе