Българите ще дадат пример за излизане от матрицата! (ИНТЕРВЮ)



Владо, както е известен в село Кръстевич, се е заселил там преди 5-6 години и има малка плантация от маслодайна роза и лимец точно в подножието на един от склоновете на Средна гора. Искам да разбера неговата философия и начин на живот и затова го питам за най-близкото на душата му – розите. Те са дали много изобилен цвят тази година, торени само с лактобацилус булгарикум, а бактерията е отгледана върху въглени.

Владо прилича на съвременен исихаст, защото така силно се стреми към природата и усамотението, че с лекота приема суровия си начин на живот. Закупил е селскостопански машини, разширява плантацията и с насаждения от зеленчуци. В края на розовия масив е инсталирал малка каравана за отдих на работниците, а понякога я ползват и съседи.
Собствениците на малките розови масиви не се отличават от селяните, облечени са скромно, обветрени от слънцето и са работливи.

Започвам въпросите си с темата за розите, защото виждам блясъка в очите на Владо когато говори за тях. Сякаш тази мистична връзка човек – роза не е за всеки. В началото е малко притеснен от камерата, която нарушава усамотението му.  Постепенно преминаваме към трудните въпроси на живота...
 
Разкажи ни нещо за розите...?
Розите са маслодайна култура с голямо бъдеще в България. Ако повече хора гледаха рози, нямаше да има глад.
 
Как се отглежда роза? Трудно ли е?
Тези рози, които гледам растат без никакви грижи. Дори имахме проблем в организацията и ги бяхме зарязали за половин година, но явно по-добре им стана, без прекомерна грижа. Изискват торене и има една гъбична болест „ръжда” се казва и това е най-големият проблем пред отглеждането им. Но хората много се преекспонират и се отдават на излишни тревоги. Едни пръсканици започват, пък то растението се оправя и само реално. Другата опасност е едно бръмбарче, което влиза под кората и снася ларви, които прекъсват леторастите, но това са преодолими проблеми. Розата всъщност е много силно растение, аз я наблюдавам вече няколко години и мога да кажа, че без проблеми могат да се гледат рози по биологичен път, което и нашата цел – да избягаме от стандартния модел да се пръска с химия.
 
Ти спомена в предварителния ни разговор, че при микробиологично изследване си установил връзка с лактобацилус булгарикум?
Той е във въздуха и почвата. Почвата е една среда като млякото и зависи кой фактор ще надделее – ферментация или гниене. Съответно единият процес е патогенен, другият е регенерационен. Ферментацията и след гниенето идва, но защо да чакаме 5-6 месеца всичко да умре и тогава да ферментира. Тук единствено се пръскат живи течни торове, като развъждаме бактериите предварително и така се подпомага ферментацията по естествен начин.
 
Това свързано ли е с генома на човека?
Не мога да кажа. Човекът като цяло е нещо, което не е от тази планета и действа като ракова клетка. Последиците са видими за всички. И без това сме на кантара на цивилизацията в момента...
 
Ти сподели, че розата е свързана с любовта и страха от нея. Както и бактерията и розата са свързани с борбата между любовта и смъртта...
Това са вечните двубои, така да ги нарека. Любов срещу страх, ферментация срещу гниене...Може да се намери тази конфронтация във всичко. Все пак сме тук в този дуален свят, нормално е да ги има тези противопоставяния.
 
А тракийските могили наоколо те какво значение имат за розата и имат ли някакво значение въобще?..
Аз лично не съм търсил някаква връзка. По принцип лимецът и розите казват, че са свързани с траките. Според мен живелите наоколо траки са били жреци, които са се занимавали със златодобив и изработване на различни артефакти. Цялата зона Стрелча- Старосел с това е известна – със златната индустрия. Самият факт, че тук постоянно са идвали египетски фараони да се зареждат, показва, че районът е бил по-скоро магьоснически, отколкото аграрен. А  и земята не е кой знае колко богата за земеделие. Проблемът е, че след тях идват римляните, които си го харесват за спа център, настаняват се трайно и дори има много римски гробове. А след това и идването на турците.
 
Какво те кара да търсиш връзката със земята и розата? Каква е тази връзка?
Розата е символ на едно надматериално развитие – над битовизмите на живота и над притесненията за сметките и въобще дали ще оцелееш. Тя просто ти показва, че и в най-тежките условия тя може да разцъфти. Общо взето символична е връзката.
 
Като човешката душа. Има ли връщане назад?
Душата за мен е една идея, която е решила да се претвори, за да покаже, че е възможно нейното съществуване. Ние като души сме избрали този момент да се сътворим, като част от първоизточника. Като цяло животът на Земята е един голям експеримент в условия на максимална материалност и Творецът не прекъсва този експеримент само защото му е ценна тази опитност при максимално тежки условия да се види докъде може да се изкара. Както се вижда има прозорец, но въпросът, за който сме дошли тук, е да си отговорим кои сме ние - всеки по неговия си път вижда и намира отговори. През очите на всеки един Творецът опознава собствното си творение. И това е един квантов парадокс – Творец и творение са едно и също нещо.
 
Наистина е квантов парадокс за т.нар. локално и нелокално съзнание и затова как съществува онлайн връзка между нас и Господ, ако той е във вечността – в другото измерение?...
Чрез очите ни..
 
Като розите. Те не са ли очите на Земята от друга страна?
За Земята, милата, какво да кажа. Тя е арена на такива посегателства, свидетел на такива неправди, че нейните очи, ако бяха очи, щяха да сълзят. Розата е по-скоро символ на цъфтеж и един храст с много силна коренова система.
 
Има ли друга мистична връзка и друг вид мислене, като това, че пчелите и розите са от Орион...?
Далеч съм от мисълта да твърдя дали това е истина или не, това са просто езотерични сведения, които ни дават някакви насоки. Като цяло аз вече се ориентирам към теорията, че Земята е плоска. Моите собствени виждания са в етап на преосмисляне.  В световен мащаб  тази теория набира поддържници. Последователите на теорията, че Земята е плоска са много повече от тези, които твърдят, че е глобус.
 
Не са ли достатъчни снимките от сателитите?
Това е проблемът, че няма снимки. В целия Гугъл има 6-7 образа, за които НАСА е казала, че са композитни имиджи и де факто – фотошоп. И най-интересното е, че тази година се навършват 25 години от една от космическите програми на НАСА и това съответства с годишнината на програмата Adobe Photoshop, а плакатът за тази 25 годишнина на Adobe е: „25 години в космоса”. Та истината ни се казва под много форми и на знамето на ООН Земята е плоска. И много свещени книги казват, че Земята е плоска.
 
Или, че е космическа костенурка, както във вярванията на българите...
Да и като цяло доказателствата за сферичната Земя са изцяло фабрикувани. А във века на сателитите би трябвало да имаме 24 часово видеонаблюдение на Земята. Такова нещо няма. Има едни изфабрикувани снимки и според мен -  всичко на НАСА е монтаж.
 
Искаш да кажеш, че сме почти като кораб?
По-скоро е чиния с похлупак, който е полусферичен. Примерно – най-голямото доказателство за плоскостта е водата. Водата не може да бъде в сферична форма. Водата винаги се стреми да бъде плоска и равна, а тя е 80% от цялото.
 
Но оттичането на водата става в две различни посоки от двете страни на екватора. Как да се обяснят тогава тези неща?
Някои неща се обясняват елементарно, както например, Слънцето и Луната. Слънцето определено не е на 149 млн. км. Самата радиация, а и през облаците има едно ве-образно разклонение, което показва, че Слънцето е много по-близо и е горе–долу с големината на Луната. Като това са теории, които все повече набират почитатели.
 
И какво, ние сме в един огледален свят?
Не, ние сме в една изолирана зона – зона на изместването, като нашата цивилизация е била отвлечена от псевдосъздатели преди време и просто сме изолирани, за да се види какво ще стане точно в тези условия. Като самият Създател, за да ограничи псевдосъздателите, се преражда под формата на Исус Христос.
 
Обаче сякаш в България се преражда често?...
Самият той не се преражда често. Преражда се, разпъват го и затваря един кармичен кръг и започва нов, за да прекъсне действието на псевдосъздателите.
 
Каква е мисията на българите тогава?
Това е въпрос, над който всеки би трябвало да помисли. За мен българите ще дадат един пример за излизане от матричната система. Не случайно сме такъв инатлив и костелив народ. Като цяло първите хора, почти сигурно са произведени в тази, около Черно море, област...
 
Според Блаватска името Варна означава „мястото на зараждане на първата цивилизация”...
При всяко положение Черно море пази много тайни. Като цяло нещата от миналото нямат голямо значение. Въпросът е тук и сега какво ще направим ние. Моят пример е да изградя, доколкото е възможно, една система, независима от монетарната. Събирам хора, които са се наживяли и сега искат да живеят с природата и те ще се спасят. Този момент  тук и сега е безценен, защото сега имаме право на избор...Така се получава, че матричната система ти изземва под всякакви форми това право – или те омайва с реклами, или те мори с работа от сутрин до вечер. Важното е вниманието ти да е там. Като цяло рекламата и дори изкуството са средства за изсмукване на тази енергия. То не случайно се казва  „изкуство”, защото е изкуствено, извлича най-ценното у теб и го вкарва в нещо, което няма развитие, живот и душа.
 
Изкуството всъщност е истинският живот...
По-скоро животът е изкуство.

Интервю на: Елица Димова, Портал12


Четете още:

🔴 Девинска екопътека

🔴 Правят кефир и моцарела до Земенския манастир

🔴 София вече има модерно място за изкуство





Източник: portal12





Коментари

горе