Емигрантка написа разтърсващо писмо до всеки!

Самотен дядо от Пловдив разплака мрежатаИсторията на възрастен дядо от Пловдив успя да трогне десетки потребители в социалните мрежи.

Той остава сам, след като съпругата му почива и продава покъщнината си, за да се храни.

"Дядо Йордан продава последните си посуда, защото вече е сам и му е нужна само една чиния и лъжица. Ако му подадете пари, няма да ги приеме без да си изберете нещо:

"Защо ми са парите, ако нищо не вземеш, жал ми е да хвърля всичко това, много години с тях съм живял. Избери си две чинии за тези пари."

Не го подминавайте. Утре ще е пак на подлеза на културен център "ТРАКАРТ" от страната на "Понеделник" пазара, Пловдив. Обеща ми да донесе нова покъщнина. Поклон пред достойнството на българския пенсионер", пише Боянка Иванова.

"Достойно е когато забележиш неволята на някого да я споделиш,защото сама пчела мед не прави.Достойно е да застанеш до ''дрипавият''и да го попиташ как живее.А не да минеш и завъртиш глава,защото животът е кръговрат и всеки ден изненада.Днес имаш ,утре не.Браво за постъпката Ви да споделите една неволя.Браво и на хората,които ще помогнат", коментира г-жа Стефанова.

"Как да им простиш на управляващите? ......Няма прошка....", възмущава се г-н Бесалев.Източник: dunavmost

Следваща статия:
Обладават ни духове от златните накити

Коментари

Видео на деня

горе