Скандалните любовници Верджиния и Николай губят язовир



Язовир край Пловдив бе пуснат за публична продажба от частен съдебен изпълнител заради дългове на фирмата, собственик на водоема. Частният съдебен изпълнител Петя Николова е обявила, че от 19 август до 19 септември ще се проведе публична продан на язовир Точиларци, който се намира в община Съединение. Водоемът от 176 дка се продава, като началната цена, от която ще започне наддаването е 429 840 лева, съставляващ 80% от оценката на недвижимия имот, пише trafficnews.bg.

Повече от любопитни са собствениците на въпросния язовир. Имотът е вписан в активите на фирмата „Топ Бългериън Фишърс 681” ООД. Съдружници в компанията са Николай Костов и Верджиния Джебян, които притежават по 50 % от акциите.






Двамата нашумяха с любовта си един към друг, въпреки огромната разлика в годините. Когато се запознават, тя е едва на 14 години, а той – на 59.  След като скандализираха обществото с връзката си, младата Верджиния дори роди две деца на Николай. В момента младата майка е на 21 години, а бизнесменът, който реално може да й бъде дядо, е на 66.


За сметка на успехите в личния им живот и създаването на семейство, нещата в бизнес делата, очевидно не вървят. Продажбата на язовира е заради заем от 567 000 лева, който е спрян да бъде обслужван.

Освен язовира в продажбата са включен и няколко постройки около него – стопански и жилищна част.


В  началото на 2018-а година е било входирано и инвестиционно намерение за язовира. Тогава фирмата е била със старото си наименование – „Ка Енд Ен Фишърс" ООД. Предложението е било за изграждане и оборудване на садкова инсталация за отглеждане на риба и плаващи понтони къщи за гости. До неговата реализация обаче така и не се е стигнало, а резултатът е, че ЧСИ вече продава водоема.


Именно заради нестандартната си връзка и огромната разлика помежду си, Верджиния и Николай станаха популярни в цялата страна като дуото "дядо и внучка". Още в разгара на любовта им Костов не се притесняваше да се снима с момичето, независимо от обвиненията в педофилия. Той даваше на младата си изгора да пуши и да пие.






Самата Верджиния твърди, че се запознава с Николай в момент на семейни проблеми, когато нямала никакви средства. Той започнал да й помага финансово, а тя постепенно се привързала към него.


Сега и двамата твърдят, че са щастливи и се радват на двете си деца.






Двамата влюбени непрестанно публично демонстрират любовта си и редовно публикуват снимки, на които са заедно, в личните си профили във Фейсбук.


Четете още:

🔴 Германия пропищя: До гуша ни дойде от българите!

🔴 US милионер става най-големият меценат на Велико Търново, след като го обират в София

🔴 Жена пострада заради "перките" на "Графа", съпругът й ги извади с крик





Източник: lupa





Коментари

горе