Готово! Първата кула-паркинг в Пловдив вече е завършена! (ВИДЕО)





Първата кула-паркинг в Пловдив е вече завършена и в края на седмицата ще бъде тържествено открита, научи Plovdiv24.bg. Както писахме преди два месеца, подобен паркинг се изгражда за първи път в града ни и въобще в цялата страна. Той е реализиран благодарение на рали шампиона и предприемач Костадин Щерев и се разполага до Сточна гара.






Съоръжението е на 7 нива и има 15 места, като при интерес на хората и нужда от още паркоместа ще бъде надградено с допълнителни модули и на широчина, и на височина.






"На 10 януари е хубава дата и ще направим едно страхотно откриване, ще поканим много гости и ще е много красиво" каза Костадин пред наш репортер.

Рали шампионът се надява проектът да има успех и да се развие в целия град. В момента се разглеждат местата, на които има проблем с паркирането, за да се изградят още такива съоръжения и да бъдат улеснени шофьорите.






Първият етаж на паркинга е за джипове, бусове и по-големи автомобили, а от 2 до 5 етажа са за коли със стандартни размери. 6 и 7 етаж са за ванове и джипове.






Костадин и сътрудникът му демонстрираха специално за Plovdiv24.bg как работи оригиналния многоетажен паркинг.

За повече информация и изявлението на инвеститора Костадин Щерев може да гледате в прикаченото видео.


Четете още:

🔴 Ето какво НЕ трябва да държите в портмонето си през 2020 г.!

🔴 Каква е твоята суперсила според зодията ти

🔴 Васил Михайлов се топли в мола на празниците





Източник: plovdiv24





Коментари

горе