Градушка, ураган и потоп на запад! Идва към нас, вече удари Видин СНИМКИ+ВИДЕО





Силна буря удари Централна Сърбия. Мощният вятър откъсна клони от дървета, разруши оранжерии, счупи керемиди и остави някои от селата около Студеница и Върняшка баня без ток. А градушката, която се изсипа над района, помля всичко под себе си.

Опасното време вече достигна Северозапада! Мълния е ударила дърво през нощта срещу сряда в двора на църквата в село Иново, северозападно от Видин, съобщават от ОД на МВР в областния град. Екип пожарникари са потушили огъня в ранните часове, предаде Нова тв.






Мълния е ударила и къща и е изпепелила електрическата инсталация. Инцидентът е станал в село Ясен на самия бряг на река Дунав. Две пожарни от Видин са се отзовали, няма пострадали.

Гръмотевичната активност в Северозапада запали и покрив на плевня. Пламъците са лумнали в село Ошане, близо до Белоградчик. Постройката е била спасена от екип на Белоградчишките огнеборци.





Местните власти в Сърбия заявиха, че 40 литра дъжд на квадратен метър са паднали по време бурята, продължила около час, пише flashnews.bg. Пътищата бяха наводнени, както и някои къщи.






Четете още:

🔴 Майката на Георги от Пазарджик с трогателни думи към лекарката, помогнала на сина й

🔴 Китай бие тревога: Коронавирусът се променя. Симптомите вече са различни

🔴 МВР пламна от коронавирус! Министър Маринов спешно обяви...





Източник: glas





Коментари

горе