Как правилно се яде мед? Едва ли сте се замисляли досега, че никога не сте го консумирали правилно!

Слави Трифонов се обяви за оставката на Валери Симеонов (ВИДЕО)


Събота, 20 Окт. 2018

Слави Трифонов коментира в своя Facebook профил последните изказвания на вицепремиера Валери Симеонов по адрес на майките на деца с увреждания.

"Пред собствената си телевизия „СКАТ“ вицепремиерът Валери Симеонов е направил следното изказване по повод на майките на деца с увреждания: „Този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тези уж болни деца, без грам майчинско чувство, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния начин като инструмент за постигане на техните чисто материални

"Какво възниква във вашето съзнание след като чувате тези думи на Валери Симеонов? Ярост? Примирение? Обида? Състрадание? Откъде да знам. Много години се намирам в публичното пространство и не мога да знам какво се случва в душата на всеки един от вас. Мога да кажа кое е логичното. Логичният извод е, че подобно изказване може да направи само един самозабравил се, безсъвестен и безчувствен човек", категоричен е телевизионният водещ.

"Да, има такива хора, но този е вицепремиер. И в една нормална държава, след подобно изказване, този вицепремиер трябва незабавно да се махне от политическия живот и веднага да си подаде оставката. Но това се случва в нормалните държави. В нормалните държави, ако той не си я подаде, веднага ще му я поиска неговият началник – министър-председателят. Защото, ако той не го направи, значи е като него. Но ние не виждаме такова нещо. Виждаме само горките майки, на които такива като този се опитват да им отнемат и последното, което им е останало. Тяхното достойнство", отбелязва Трифонов и показва отказ от филм, който разказва за ежедневието на майките на деца с увреждания.

Припомняме, че след като премиерът Бойко Борисов призова вицепремиера Валери Симеонов да сe извини за коментара по адрес на майките, реакцията на Симеонов не закъсня. "Отново поредна кампания, провокирана от извадена от контекст фраза на мое изказване. Този път в едно компрометирано, наскоро разобличено в манипулации и лъжи телевизионно предаване (става дума за "Господари на ефира", които разпространиха изказването на Симеонов - бел. ред.). "Знам, че истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума", подчерта още вицепремиерът, пише skandal.bg. Припомняме, че протестиращите майки от инициативата "Системата ни убива" вече поискаха оставката на Валери Симеонов. Да се оттегли от поста си на вицепремиер, призоваха и от БСП.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Petel

Следваща статия:
Това е Илия, един от тарторите на ордата, смазала от бой Пламен в Айтос

Коментари

Видео на деня

горе