Този режим топи 15 кг за 1 месец! (с него Албена Денкова свали цели 20 кг след раждането)



Този режим е истинско чудо, както увери неколкократно самата ни световна шампионка Албена Денкова!

В сезона на диетите няма как да не споделим един наистина ефикасен режим. С него напълно спокойно се свелят 15 килограма за един месец само. Вярваме напълно на това, защото се оказа, че това е режимът на световната ни шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова.





Самата Албена Денкова е признавала неколкократно в свои официални интервюта, че със същата тази диета или хранителен режим – както искате го наречете, е свалила над 20 килограма след раждането на детето си от Максим Стависки.

„Бях напълняла много и изпаднах в ужас. Реших, че с кариерата ми е свършено, защото буквално приличах на прасе. Спомням си обаче, че твърдо се зарекох – или го правя сериозно и отслабвам, или съм дотук със спорта. Успях. Свалих онези над 20 излишни килограми, но дори тогава се придържах за Максим по време на първата ми тренировка на леда“, разкрива Албена Денкова.

А режимът, с който успяла да постигне чудото и да върне предишното си тегло, се оказа много прост. Албена Денкова просто в течение на цял един месец не хапнала нищо друго, освен пилешко филе с лимонов сок и зелена салата. Това е – нито плодове, нито хляб, да не говорим за друго тесто или сладкиши.





„Има и нещо друго, което бе задължително. Докато отслабвах и се хранех само с пилешкото филе и зелената салата, не използвах абколютно никаква сол, която задържа вода в тялото. Като казвам никаква, имам предвид наистина нито грам. Подправях всичко само с лимон и веднъж или два пъти седмично капвах по няколко капки зехтин, това е“, обяснява Албена Денкова.

Тя признава, че действително диетата е доста тежка за спазване, защото в един момент така ти омръзва, че чувстваш, че полудяваш за друга храна. Но пък резултатите в огледалото и целта да продължи звездната си кариера й дали силите да я изпълни докрай. Определено си е струвало, поне при нея.



Източник: doctorbg





Коментари

горе