Таксиметров шофьор от Петрич спаси спестяванията на 78 г. жена, ето как



Таксиметров шофьор от Петрич предотврати поредната телефонна измама. Любомир Кр. на 28 години, спаси спестяванията на възрастна жена, като сигнализира в полицията за мистериозно обаждане. Вчера на телефона му позвънил непознат мъж, които го помолил да отиде на адрес в Петрич, където ще му бъде предоставен плик. Шофьорът заподозрял измамата и предупредил в полицията.

Заедно се озовали на посоченото от мъжа място, където ги чакала с плика 78 -годишна жена. Подмамена от измамника, че участва в схема за лов на измамници, жената приготвила 8 000 лева и злато в плика и чакала "полицейския инспектор".. Спестяванията и са спасени, а полицията започна търсене на измамника. Припомняме, че в последната седмица се забелязва активизиране на телефонните терористи.

Обектите на измами са възрастни жени. В Благоевград бе измамена жена, която даде 4420 лева на измамник, а в Сандански друга плати 2000 лева на "инспектор". Измамниците бяха задържани в Самоков, оказа се, че са брат и сестра от Лом, които действали в комбина и в двата случая. От полицията за пореден път предупреждават за повишено внимание.

Краси Митев


Четете още:

🔴 Пчелари с 350 кошера в Петко Каравелово превърнаха хобито си в бизнес

🔴 Волейболистките приключиха с успех световното

🔴 Вижте античното злато, иззето от иманярска банда, в която е участвал и служител на ДАНС (СНИМКИ и ВИДЕО) Четирима души са с повдигнати обвине





Източник: Струма





Коментари

горе