Чудото на вярата! Отец Михаил излекува рак с молитви



Доктори, лекуващи тежко болни пациенти, са изумени от чудесата в село Покрайна, Видинско.

Живеещите там предпочитат вместо на лекар да ходят при отец Михаил Иванов - той им чете молитви, след което повечето оздравяват въпреки тежките диагнози.

На 38-годишната Десислава Младенова преди 18 години е поставена страшната присъда рак - Хочкинов лимфом, разказва "168 часа".





"Помня, че бях на 29 г., от 9 години бях с това заболяване - разказва тя пред "168 часа". - Лекарите в Александровска болница ми даваха от 15 дни до 1 месец живот. Дори не искаха да ме приемат и да ме лекуват."

Силната вяра и ужасът, че родителите ще страдат, ако тя умре, я мотивират да се бори.

"Майка ми е от село Покрайна, оттам се познаваме и с отец Михаил. Моят вуйчо бе ходил при него, всички познати се молеха за мен, не знаеха на кой свят са. Минах една по-лека терапия, след което отново се влоших. Точно тогава се запознах с Михаил.





Изповядах се, молехме се, упорито продължих да вярвам в оздравяването си", разказва тя. След молитвата Десислава Младенова сънува сън, който никога няма да забрави.

"Една вечер си легнах, но не можех да дишам, устата ми бе в афти, изобщо не можех да стоя права. Унесла съм се и сънувам, че една жена идва, застава зад мен и протяга лявата си ръка над главата ми с думите: "Десислава, аз ти взимам болестта."

С първата химиотерапия туморът, който бе зад епиафарингса, ми излезе през носа на парчета.





Представете си какво бе учудването на доцента в Александровска болница - човек с 35 години стаж, когато ми каза:

"Десислава, аз такъв случай като теб нямам."

Паралелно с това той излезе в пенсия," разказва тя. Днес Десислава Младенова е убедена, че вярата е ключът към всичко.

"Аз не съм по-умна от другите, но искам да кажа, че последното име на Господ е Търпение, а повечето хора искат да оздравяват тук и сега, веднага," казва тя.


Четете още:

🔴 Невероятната история на българския Остап Бендер, арестуван в САЩ

🔴 Такса "рецепта"!

🔴 Препарирани пеперуди родиха голяма любов и сватба





Източник: pik





Коментари

горе