Двете дечица на убитата край Пловдив Краси са при родителите на убиеца й!





Децата на убитата Красимира Куковска от село Бегово са настанени в семейна среда, съобщи регионалният директор на Агенцията за социално подпомагане Емилия Иванова.





Веднага след трагедията социалните работници от Хисаря са поели случая. Покойната Красимира има две момиченца - едното е на 2 годинки, другото на 2 месеца. И двете са от Любомир Петров, с когото живеели на семейни начала.





Сега децата са настанени при баба си и дядо си по бащина линия, които са заявили готовност и желание да ги гледат и ще бъдат техен законен представител. "Нашата задача е при проблеми да настаняваме децата в семейна среда, при близки роднини. В случая това са бабата и дядото" - обясни Емилия Иванова.





Самата Краси губи преди години първо майка си, след ужасяваща автомобилна катастрофа, а в последствие и баща си - след тежко заболяване. Към момента няма изнесена информация за евентуални нейни роднини, които биха могли да поемат грижата за двете дечица.





Припомняме, че по-рано днес стана известно, че на Любомир е повдигнато обвинение за убийство по непредпазливост. Мъжът е направил пълни самопризнания.


Четете още:

🔴 Проф. Иво Петров разкри революционно оръжие срещу СОVID

🔴 Чудесата на Троеручица

🔴 Ето защо Маги Халваджиян изхвърли Рачков





Източник: plovdiv24





Коментари

горе