Изберете си едно дърво и ще откриете нещо важно за себе си





Кое от изобразените дървета ви привлича най-много?

В нас е заложена силна връзка със света на животнтие и растенията. Психолозите са изследвали тази връзка, за да разкрият скритите страни на нашата личност. Погледнете дърветата и изберете това, което ви харесва най-много?






След това разберете за какво говори вашия избор.

1. Романтични

Хората, привлечени от това дърво, притежават много романтичен поглед върху света. Те са оптимисти, които вярват, че сме дошли на този свят, за да обичаме и да се грижим за другите. Те искрено вярват в съществуването на сродни души и често предпочитат сериозните връзки пред самотата.






2. Творчески

Хората, избрали това дърво, са творчески натури. Но това съвсем не значи, че задължително имат склонност към музикално или художествено творчество. Хората в тази категория могат да изпозлват творческите си заложби и в други сфери на дейност каот нука или предприемачество.

Това са иновационни мислите, способни да предложат уникални начини за решаване на проблемите – такива, за които другите не се досещат.

3. Възпитаващи

Хората, привлечени от това дърво, са грижовни, оказват подкрепа на другите. Те често поемат ролята на майката или бащата. Благодарение на качествата си се разбират добре с деца и животни.

За тези хора грижата за околните е естествено състояние на съществуване и точно затова приятелите им се обръщат към тях, когато имат нужда от рамо, на което да поплачат. Те нямат против, дори им харесва да бъдат психолози, медсестри или възпитатели.






4. Честни

Хората, избрали това дърво, никога не се боят да изкажат мнението си. Това са директни хора, които не играят игрички, а се опитват възможно най-бъзо да стигнат до същината. Приятелите им ценят тяхната правдивост, макар понякога мнението им да е твърде жестоко. Ето защо често тези хора, особено на пръв поглед, погешно биват смятани за грубияни. Но това съвсем не е така – те просто обичат да наричат нещата такива, каквито са.

5. Енергийни

Изборът на тези хор говори за високо ниво на енергия. Те са доста общителни и с удоволствие посвещават времето си на различни видове дейности. Такъв човек просто не може да седи без да прави нещо. Той винаги е зает с нещо – или умствена, или физическа дейност.






6. Капризни

Хората, отдали предпочитание на това дърво, по принцип са капризни и игриви личности. Те притежават детска непосредственост, което привлича околните. Те гледат на света с благоговение и удивление и мнозина намират това за много мило.

Обратната страна на детските им черти е удивителната нивност, доверчивост, заради което могат да станат жертва на нечисит личности.

7. Надеждни

На хората, избрали това дърво, винаги може да се разчита. Тези хора са верни на думата си и винаги изпълняват задълженията си. Освен това често с радост стигат и по-далеч и првят повече от това, което са очаквали от тях. Те са готови да положт усилия, за да се грижат както за свой близък човек, така и за тези, които не познават чак толкова добре.






8. Уникални

Хората, избрали това дърво, не се боят да се отделят от тълпата. Те не са от тези, които следват модата и се поддават на мнението на мнозинството. Вместо това предпочитат да живеят по свои правила и не зависят от мнението на другите. Харесва им да бъдат уникално както в мисленето, така и във външния си вид. Отличава ги тяхната искреност в отношенията с другите и честността пред самите себе си.






9. Търпеливи

Хората с този избор често са много търпеливи. Те със спокойствие възприемат всички хора и ситуации, с които се сблъскат. Предпочитат да плуват по течението на живота, защото разбират, че всичко има своето място и време.

Това им разбиране е база на тяхното спокойно отношение към всичко на света, пише webmiastoto. За да ги ядосате, ще трябва да се постараете доста, вашите усилия ще се окажат напразни, защото те с лекота се приспособяват към всякакви житейски обстоятелства.


Четете още:

🔴 Лилия Стефанова: Футболистите си разголват душите пред мен, няма табута / СНИМКИ

🔴 Автомобил засече и се блъсна в камион, водачът му избяга от местопроизшествието / ВИДЕО

🔴 Зла каракачанка едва не разкъса Царя на копривата в Пловдив / СНИМКИ





Източник: glasnews





Коментари

горе